x

Nemanja Nikolić raskinuo ugovor sa Tuzla Sitijem

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore i fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Nikolić, raskinuo je ugovor sa ekipom Tuzla Siti, za koju je nastupao od prošlog leta. Nakon jedne polusezone došlo je do sporazumnog raskidugovora i Nikolić je sada slobodan u izboru nove sredine. 

Iako je u prvom delu sezone bio standardan u ekipi i ubeležio 13 nastupa u dresu tima iz Tuzle, ambicije kluba se nisu poklopile sa Nikolićevim, tako da je došlo do rastanka.

Nekadašnji kapiten Crvene Zvezde završio igračku karijeru i postao deo stručnog štaba FK Grafičar

-Nažalost, zbog rezultatskih neuspeha ambicije kluba nisu iste kao na početku sezone, klub će teško moći da se uključi u borbu za titulu, tako da smo odlučili da je najbolje da prekinemo saradnju i da svako nastavi svojim putem. Želim svakako doskorašnjim saigračima sve najbolje u nastavku sezone, kao i celom klubu – istakao je Nikolić nakon raskida ugovora.

Kao igrač sa reprezentativnim pedigreom i biografijom bogatom klubovima iz inostranstva, Nikolić i sada ima ponude da karijeru nastavi van zemlje, ali čini se da to neće biti slučaj.

Gol Marka Jevtovića proglašen za najlepši pogodak Turske superlige u 2020.

-Nije tajna da postoje ponude iz inostranstva, ali mislim da bi me to u trenutnoj situaciji sa virusom korona koji vlada još više udaljilo od porodice, tako da mislim da nije realno da u ovom trenutku napuštam Srbiju. Vreme provedeno sa porodicom mi je trenutno prioritet i karijeru ću sigurno nastaviti u Srbiji – zaključio je Nikolić.

Nemanja Nikolić je karijeru započeo u Crvenoj Zvezdi, da bi kasnije zaigrao i za OFK Beograd, Minsk, Bate Borisov, Hapoel tel Aviv i Voždovac. 

Bio je član mlade reprezentacije Crne Gore, a za seniorski nacionalni tim nastupio je u 12 navrata.

Datum: 16.01.2021. Autor: PREvent sport communications

PROČITAJTE JOŠ...