Novi adidas dres za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine

adidas je kreirao nove dresove Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, u kojima će reprezentativci premijerno igrati na utakmicama  baraža za EURO 2016 u Francuskoj.


Već 13. novembra u Zenici dočekuju Republiku Irsku i ovom prilikom nosiće plave dresove sa tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar u Dablinu, kada će prvi put biti prikazan gostujući dres.


Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.


Ovo nije prvi put da adidas sarađuje sa bosanskim reprezentativcima. Prethodne sezone adidas je prvi put kreirao zvanične dresove Fudbalskog saveza BIH, a veza sa BIH fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa najpoznatijim igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.


Novi dresovi Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupni širom sveta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup. Priključite se adidasovom razgovoru o fudbalu na adresi www.facebook.com/adidasfootball  ili Twitter-u: @adidasfootball #allin or nothing.
 
Datum: 11.11.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...