x

Letnji turnir u malom fudbalu Daj gol

Letnji turnir u malom fudbalu Daj gol
Po prvi put u Srbiji #BETHEDIFFERENCE fudbalska revolucija menja igru iz korena, a adidas donosi novu igru u krajeve grada koji su poznati po punim terenima i dobrim igračima fudbala. adidas i Đak Sport organizuju turnir u malom fudbalu na teritoriji Beograda pod nazivom "Daj gol". Dovoljno je okupiti tim od 3 igrača i prijaviti svoju ekipu putem www.facebook.com/djaksportskaoprema ili u odabranim Đak prodavnicama u Beogradu. 

Prijave traju do 19.07.2015, a kvalifikacije se održavaju 21.07. u 18 časova na terenu O.Š. "Kralj Petar Prvi" (kralja Petra Prvog br. 7) i 23.07. u 18 časova na terenu O.Š. "Janko Veselinović" (Umčarska 2, Voždovac). 

Najbolje ekipe naći će se na velikom finalu 25. jula u 19 časova na terenu Partizana na Kalemegdanu. Svi koji vole i igraju fudbal sa svojom ekipom, imaju mogućnost da postanu lokalni heroji: pobedničkom timu adidas i Đak Sport uređuju teren za mali fudbal u kraju u kome žive, a prva tri tima na turniru dobijaju godišnje pretplatne karte za utakmice FK Partizan ili FK Crvena zvezda, po izboru.

Datum: 14.07.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...