x

ŽRK Radnički - ŽRK Minaqua Vojvodina poslednjeg kola SRLS za žene

ŽRK Radnički - ŽRK Minaqua Vojvodina poslednjeg kola SRLS za žene

Ekipa Radničkog u okviru poslednjeg,9-og kola SRLS za žene u subotu 14.novembra u hali Jezero dočekuje ekipu Minaqua-Vojvodine. Povodom te utakmice je održana konferencija za štampu u prostorijama kluba.

-Imali smo težak raspored iza nas u kom smo odigrali šest utakmica u 14 dana.Ovu nedelju smo iskoristili da oporavimo par devojaka i spremni dočekamo poslednji meč ovog dela prvenstva.Iako ekipa Minaqua ima samo 2 boda,ta činjenica nas ne zavarava i u meč ulazimo maksimalno spremni i koncentrisani.Tok meča će odrediti moju želju da ukažem šansu devojkama koje su imale manju minutažu.Prihvatamo ulogu favorita ali je moramo opravdati na terenu-jasan je šef struke Aleksandar Radosavljević.

-Spremale smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu i želimo da završimo sezonu pobedom pred našom publikom.Za nas nema razlike sa kim igramo,pružićemo svoj maksimum kao i uvek do sada.Pozvala bih publiku i naše navijače da dođu u što većem broju i da zajedno proslavimo osvajanje nova 2 boda.-poručila je univerzitetska reprezentativka iz redova Radničkog Sanja Simić..

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a sudi sudijski par Boban Blagojević i Branislav Đokić iz Jagodine.

Datum: 14.11.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...