x

ŽRK Radnički dobio Đurđevdansku nagradu

ŽRK Radnički dobio Đurđevdansku nagradu
Na svečanoj sednici Skupštine grada Kragujevca uručene su Đurđevdanske nagrade grada Kragujevca, najvećeg priznanja koje grad Kragujevac dodeljuje.
  
Dobitnik nagrade u oblasti sporta je Ženski Rukometni klub Radnički za osvojenu titulu prvaka države 2014-te godine kao i za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta uopšte.
   
Nagradu je uručio gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić a u ime kluba je primio predsednik Goran Stanišić u društvu tri igračice Jovane Risović, Ivane Prijović i Jovane Dukić.
   
- Izuzetno smo počastvovani činjenicom da smo dobitnici ovako prestižnog priznanja koji je dokaz naših višegodišnjih napora da napravimo respektabilan klub ne samo u našim okvirima i da dovedemo vrhunski rukomet u naš grad. Drago nam je što su to prepoznali građani i čelnici Kragujevca, a mi smo im se odužili novom titulom državnog prvaka.Ono što mogu da obećam je da ćemo uložiti još više rada i truda kako bi i u budućnosti još bolje predstavljali naš klub i grad - izjavio je predsednik kluba Goran Stanišić.

Datum: 07.05.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...