ŽRK Radnički dobio Đurđevdansku nagradu

Na svečanoj sednici Skupštine grada Kragujevca uručene su Đurđevdanske nagrade grada Kragujevca, najvećeg priznanja koje grad Kragujevac dodeljuje.
  
Dobitnik nagrade u oblasti sporta je Ženski Rukometni klub Radnički za osvojenu titulu prvaka države 2014-te godine kao i za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta uopšte.
   
Nagradu je uručio gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić a u ime kluba je primio predsednik Goran Stanišić u društvu tri igračice Jovane Risović, Ivane Prijović i Jovane Dukić.
   
- Izuzetno smo počastvovani činjenicom da smo dobitnici ovako prestižnog priznanja koji je dokaz naših višegodišnjih napora da napravimo respektabilan klub ne samo u našim okvirima i da dovedemo vrhunski rukomet u naš grad. Drago nam je što su to prepoznali građani i čelnici Kragujevca, a mi smo im se odužili novom titulom državnog prvaka.Ono što mogu da obećam je da ćemo uložiti još više rada i truda kako bi i u budućnosti još bolje predstavljali naš klub i grad - izjavio je predsednik kluba Goran Stanišić.

Datum: 07.05.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...