x

ŽRK Radnički u prvoj kvalifikacionoj grupi LŠ

ŽRK Radnički u prvoj kvalifikacionoj grupi LŠ
U Beču u velelepnom zdanju “ Novomatic foruma “ održano je izvlačenje parova za učesće u Ligi Šampiona u sezoni 2015/2016 na kome su prisustvovali i predstavnici Radničkog, predsednik Goran Staniić i sef stručnog staba Aleksandar Radosavljević.

Voljom žreba Radnički će igrati u  kvalifikacionoj grupi sa ekipama  Serkodaka (Danska),Glasverket (Norveska) i Djera )Madjarska). U polufinalu će se  naš šampion sastati sa ekipom Djera,  a drugi polufinalni par čine ekipe Serkodaka i Glasverketa.

- Grupa je izuzetno teška ali ćemo se truditi da se što bolje pripremimo za borbu za ulazak u grupnu fazu. Prošle godine nam nisu davali ni gram šanse za prolazak ali kao sto znate napravili smo veliko iznenađenje i savladali sjajnu ekipu Mitjilenda. Iskustvo je adut naših protivnika, mi smo značajno podmladili ekipu, ali mi u toj mladosti i velikoj energiji vidimo svoju šansu. Borićemo se i potruditi da predstavimo naš klub, grad i zemlju u što boljem svetlu na evropskoj sceni-poručio je trener Aleksandar Radosavljević.

Termin odigravanja kvalifikacionih turnira je 12. I 13 septembar.

Datum: 27.06.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...