x

Kadetkinje ŽRK Radničkog prve u Ligi Zapad Srbije

Kadetkinje ŽRK Radničkog prve u Ligi Zapad Srbije

Kadetkinje Radničkog,generacija 99-to i mlađe su u finalnoj utakmici odigranoj u Aranđelovcu prvenstva Srbije-lige „Zapad“ savladale favorizovanu ekipu domaćina„Izvor BB“ rezultatom 17-16 ( 7-9 ).

Tokom prvog poluvremena ekipa Izvora je prikazala bolju igru i na poluvreme otišla sa 2 gola prednosti 9-7.Preokret je nastupio u drugom poluvremenu gde su izabranice trenera Aleksandra Đurovića čvrstom igrom u odbrani i povezanijom igrom u napadu stigle i prestigle Aranđelovčanke i na kraju zasluženo slavile rezultatom 17-16.

Najefikasnija u taboru pobednika je bila Ksenija Petrović sa 5 pogodaka a pratile su je Katarina Vulićević i Tijana Ristić sa po 3 postignuta gola.

Ovom pobedom i osvojenom titulom mlade Tigrice su pokazale da će u budućnosti biti dostojne zamene starijim kolegnicama.


ŽRK Izvor BB - ŽRK Radnički  16:17 (9:7)

Aranđelovac: Hala SC“Šumadija”. Gledalaca : 100
Sudije: Branislav Vujanović,Filip Rajković 
Sedmerci: Izvor 4(3),  Radnički 3(2)
Isključenja: Izvor 6 min,  Radnički 12 min

Izvor BB : Mrlješ, Delić, Bošnjaković 1, Preković 6, Stefanović 2, Đilas 2, Radulović, Delić 2, Nikolić, Kuzmanović, Simić ( 8 odbrana), Radojičić 3, Kojić, Lazić.


Radnički : Petrović 5, Badrljica , Radosavljević N. 1, Veljković 1, Begović 2, Vitić 1, Ristić 3, Stajković ( 11 odbrana), Cvetković , Blagojević 1, Novaković , Vlašković, Petrović T., Vulićević 3, Radosavljević J.

Igrač utakmice : Ksenija Petrović

Datum: 21.03.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...