x

Sanja Simic izbliza

Sanja Simic izbliza

Talentovana univerzitetska reprezentativka Sanja Simić (20) je prva letošnja akvizicija aktuelnih osvajača duple krune ŽRK „Radnički“. Prve rukometne korake je načinila u svom matičnom klubu „Radnički“u Svilajncu gde je igrala do dolaska u redove šampionki.

Prvenstvenu pauzu smo iskoristili da bliže predstavimo Sanju javnosti.

1.Novi klub,nove ambicije.Koliko ti je trebalo vremena da se adaptiraš na nov način rada,saigračice I na atmosferu u klubu?

-Kao i uvek svaki početak je težak. Nova sezona u "Radničkom" je za mene pre svega bila izazov i vrlo ozbiljno sam shvatila dolazak ovde. Došla sam sa  ciljem da napredujem. Poznavajući trenera Aleksandra Radosavljevića, pristala sam na saradnju bez velikog razmišljanja. Svoj posao radi veoma profesionalno i to je ono što me je najviše privuklo. Sa devojkama se poznajem od ranije i znala sam da ću se veoma brzo uklopiti u ekipu. I na terenu i van terena  ekipa odiše velikom harmonijom i to je ono što nas krasi.

2.Kad se osvrneš na period iza sebe u Radničkom,jesi li zadovoljna rezultatima i svojom igrom?

-Zaostajemo bod iza vodećeg na tabeli,ali se nadam da ćemo u narednom periodu ispraviti neke greške I u prolećni deo ući jači I spremniji I pokazati ono što se od nas očekuje. Dosta sam se trudila da upijem sve nove informacije i da ih sprovedem u delo. Naravno, uvek ima prostora za usavršavanje i učenje novih veština, pa se tako i trudim da na svakom treningu dam svoj maksimum.

3.Očekuje te pripreme za prolećni deo sezone i takmičenje na 2 fronta(prvenstvo i kup).Tvoja očekivanja?

-Nastavljam da radim punom parom i to je moj trenutni zadatak i cilj. Trudiću se da što više poradim na svojim greškama iz predhodnog dela takmičenja i da još više izgradim sebe. Ono što očekujem je da u drugom delu sezone imamo još bolje rezultate, da odbranimo titulu I kup što je zapravo cilj svih nas u klubu.

4.Pored toga što si vrhunski sportista,ujedno si i odličan student.Kako uspevaš da uskladiš obaveze?

-Vrlo je teško raditi dva posla odjednom. a oba radim iz velike ljubavi. Ono što je bitno je da treba odrediti prioritet i svakodnevno postavljati ciljeve. Sve se može  uskladiti dobrom organizacijom. Ja sam odlučila da to bude rukomet i tome sam se posvetila. Naravno, školovanje nisam zapostavila. Student sam druge godine fakulteta bezbednosti i za sada sam zadovoljna svojim uspehom.

5.Imaš li slobodnog vremena I kako ga provodiš?

-Svoje slobodno vreme, iako ga malo imam, provodim sa porodicom i prijateljima. Koristim svaki trenutak da budem sa njima, jer su mi velika podrška u svemu što radim i bez njih ne bih mogla da funkcionišem. Naravno, postoje i druge aktivnosti koje me ispunjavaju, avanturističkog sam duha, volim da putujem i obilazim nova mesta, čitam a ponekad i zapevam.

Datum: 27.11.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...