x

Tigrice punim gasom na izvor

Tigrice punim gasom na izvor

Rukometašice Radničkog u okviru trećeg kola plej-ofa dočekuju ekipu vodećeg „Izvora BB“ iz Aranđelovca u subotu 9.aprila u hali „Jezero“. Povodom ovog derbija upriličena je konferencija za novinare u prostorijama kluba.

-Ekipa „Izvora“ ima 6 bodova prednosti u odnosu na nas ali nas ta činjenica ne sputava da pružimo ono najbolje što znamo i umemo.Spremali smo se žestoko i ne sumnjam da će moje devojke izaći maksimalno motivisano i borbeno na parket hale Jezero.Pozvao bih naše navijače i sve Kragujevčane da daju podršku devojkama jer one to svojom igrom,zalaganjem i odnosom na terenu u potpunosti zaslućuju-jasan je šef stručnog štaba Aleksandar Radosavljević.

-Prošlu utakmicu smo nadmoćno dobile ispunivši sve zadatke koje je pred nas postavio trener Radosavljević.Sutra izlazimo oslabljene neigranjem povređene Anđele Janjušević ali će nam to biti dodatni motiv da svojom mladošću,agresivnošću i elanom savladamo iskusne Aranđelovčanke-nadovezala se reprezentativno krilo iz redova šampionki Sanja Radosavljević.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a sudiće sudijski par Kovač/Milosavljević iz Kosovske Mitrovice.

Datum: 09.04.2016. Autor: ŽRK Radnički

PROČITAJTE JOŠ...