x

Trka sa bojama - Color running 2015

Trka sa bojama - Color running 2015

Prva po redu, trka sa bojama - Color running održaće se u nedelju, 13. septembra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Running, u saradnji sa GO Savski Venac, DKC Majdan i Savezom za rekreaciju i fitness Srbije.


Trka sa bojama - Color running predstavlja jednu od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka.


Trka sa bojama - Color running je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku.


Ovogodišnja trka sa bojama - Color running, na kojoj se očekuje 500 učesnika, održaće se u Hajd parku u Beogradu, sa početkom u 18:30 časova.


Programom trke sa bojama - Color running predviđeno je održavanje trke na 5 Km, kao i trke na 600 m (deca od 6 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da učesnici započnu trku čisti u color RUNNING beloj majici, dok će ih volonteri trke na svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama, tako da će svi učesnici koji završe trku biti obojeni od glave do pete. Za dobru zabavu pobrinuće se poznati srpski DJ duo Beatshakers koji će učesnike nakon trke povesti u dvočasovni najluđi color party u gradu.


Pravo učešća na trci sa bojama - Color running imaće svi zainteresovani, prijavljeni takmičari, uz plaćanje kotizacije. * Broj učesnika je ograničen na 500 takmičara za trku na 5 Km, odnosno 150 takmičara za trku na 600 m.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci sa bojama - Color running obavljaće se do kraja avgusta 2015. godine, putem online formulara na sajtu http://www.running.rs/colorrunning/


Đak Sport  je kao partner ovogodišnje trke pripremio robne nagrade za najbrže I najkreativnije, i brojna iznenađenja kao i aktivnosti za sve učesnike.


Napomena:

* Visina kotizacije iznosi 600 dinara za uplate do 31. jula; 800 dinara za uplate do 31. avgusta i 1000 dinara za uplate do 4. septembra.

* Visina kotizacije za Color RUNNING dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 4. septembra.

* Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa RUNNING-a kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color RUNNING za IME PREZIME.

* Brojevi i startni paketi će se preuzimati u radnjama sportske opreme Đak Sport prodajnim objektima (Knez Mihailova  br. 20, TC Delta City -Jurija Gagarina br. 16 lokal 212, Arena – Bulevar Arsenija Čarnojevića 69, Kolarčeva 7) od srede 2. septembra kao i 13. septembra do sat vremena pred početak dečije trke.

* Prijave na dan trke neće biti moguće.


Više informacija o trci sa bojama - Color running možete dobiti putem i-mejl adrese color@running.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.09.2015. do 13.09.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://running.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...