x

Održana redovna 46 sednica UO RSS

Održana redovna 46 sednica UO RSS
Redovna 46. sednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije održana je u novoj sportskoj hali u Kraljevu.

Povodom prve tačke dnevnog reda, koja se odnosi na aktivnosti reprezentativnih selekcija, Upravnom odboru obratio se Dejan Perić, selektor seniorske reprezentacije, gde je izneo svoje predloge i rešenja koda su u pitanju treneri od seniorske do pionirske muške reprezentacije. 

U odnosu na takmičenja koja predstoje i vodeći se ciljvima koji su zacrtani, Perić je predložio da trener i njegov pomoćnik bude Branislav Zeljković, koji bi ujedno bio i kordinator mlađih selekcija, dok je Vladica Spasojević, predložen za tehničkog direktora svih muških reprezentacija.

Kao rešenje za trenera juniorske reprezentacije Dejan Perić, predložio je Vladimira Stanojevića, za kadetsku reprezentaciju Nikolu Markovića, a pionirsku Aleksandara Savića. Svaki od trenera će odabrati svoj tim u konsultacijama sa selektorom seniorske reprezentacije. Ostaje na snazi odluka da juniorsku reprezentaciju na predstojećem SP u Brazilu vodi Dejan Perić.

Saša Kuburović, kordinator za rukomet na pesku, dao je predloge za trenere muške i ženske selekcije. Danijel Petković je predložen za trenera muške, a Ivan Drenovac ženske seniorske reprezentacije Srbije.

Članovi odbora nisu izglasili predloge koji su izneti na sednici, već će se glasanje narednih dana izvršiti elektronskim putem.

Datum: 07.06.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...