Srpski kajakaši na testiranju u Zavodu sporta i medicine sporta

Srpski kajakaši, stipendisti Ministarstva omladine i sporta, počinju sa testiranjima u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije pred izborno takmičenje za ulazak u reprezentaciju. Na sportsko-medicinski pregled, kandidati za nacionalni tim odlaziće u četiri grupe. 

Prva grupa, koju čine Olivera i Nikolina Moldovan, Vladimir Torubarov, Marko Tomićević i Dejan Terzić, preglede u ZSMSRS obaviće u sredu, 25. marta od 08.00 časova.

Testiranje druge grupe, u kojoj su Simo Boltić, Dejan Pajić i Ervin Holpert, ZSMSRS obaviće u četvrtak, 26. marta, takođe od 08.00 časova.

U trećoj grupi nalaze se Marko Novaković, Nebojša Grujić, Marko Dragosavljević, Milenko Zorić i Aleksandar Aleksić. Treća grupa pregled će obaviti u ponedeljak, 30. marta, dok će Dalma Benedek-Ružičić sportsko-medicinski pregled obaviti u ponedeljak, 13. aprila, takođe od 08.00 časova.

U Sektoru medicine i psihologije sporta ZSMSRS obavljaju se biohemijske analize krvi, antropometrijska merenja, opšti lekarski pregled, ultra zvuk srca, spirometrijski i ergospirometrijski test.

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije nalazi se u ulici Kneza Visseslava, broj 72.

Izborno takmičenje za ulazak u kajakašku reprezentaciju Srbije za učešće na Prvenstvu Evrope u Račicama (Češka) i Evropskim igrama (Azerbejdžan) održaće se u drugoj nedelji aprila na Adi Ciganliji.

Datum: 25.03.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...