x

Prva grupa kajakaša testirana u ZSMSRS

Prva grupa kajakaša testirana u ZSMSRS
Prva grupa kajakaša, stipendista Ministarstva omladine i sporta odradila je testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije pred izborno takmičenje za ulazak u reprezentaciju.

U Sektoru medicine i psihologije sporta ZSMSRS, Oliveri i Nikolini Moldovan, Vladimiru Torubarovu, Marku Tomićeviću i Dejanu Terziću obavljene su biohemijske analize krvi, antropometrijska merenja, opšti lekarski pregled, ultra zvuk srca, spirometrijski i ergospirometrijski testovi.

Na sportsko-medicinski pregled, ostatak kajakaša, koji su kandidati za nacionalni tim odlaziće u još tri grupe.

Testiranje druge grupe, u kojoj su Simo Boltić, Dejan Pajić i Ervin Holpert, ZSMSRS obaviće u četvrtak, 26. marta, takođe od 08.00 časova.

U trećoj grupi nalaze se Marko Novaković, Nebojša Grujić, Marko Dragosavljević, Milenko Zorić i Aleksandar Aleksić. Treća grupa pregled će obaviti u ponedeljak, 30. marta, dok će Dalma Benedek-Ružičić sportsko-medicinski pregled obaviti u utorak, 14. aprila, takođe od 08.00 časova.

Izborno takmičenje za ulazak u kajakašku reprezentaciju Srbije za učešće na Prvenstvu Evrope u Račicama (Češka) i Evropskim igrama (Azerbejdžan) održaće se u drugoj nedelji aprila na Adi Ciganliji.
Datum: 26.03.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...