Trofej Beograda u rukometu 2015

Dvanaesti po redu, Trofej Beograda u rukometu za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u periodu od 28. do 30. decembra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Rukometnog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u rukometu održaće se u osam (6) sportskih hala (SC "Šumice"; SC "Slodes"; "CORN Šumice"; SC "Rakovica"; SD "Crvena zvezda"; USC "Voždovac") u Beogradu, u skladu sa pravilima IHF-a.

Programom Trofeja Beograda u rukometu predviđeno je učešće 76 ekipa iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da se utakmice za prvo i treće mesto, u muškoj i ženskoj konkurenciji,  igraju u USC Voždovac na Banjici.


Pravo ućešća na Trofeju Beograda u rukometu imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih starosnih kategorija: dečaci 1998, 2000, 2002, devojčice 1998, 2000, 2002; koje su uredno prijavljene za učešće na takmičenju.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Trofeju Beograda u rukometu obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.rsb.org.rs


Za najuspešnije takmičare/ke Trofeja Beograda u rukometu predviđene su nagrade i priznanja, i to: Pehari za ekipe koje osvoje jedno od prva tri mesta u svojoj kategoriji; Plakete za najboljeg igrača, golmana i strelca u svim kategorijama.


Napomena:
* Kotizacija za učešće na "Trofeju Beograda 2015" za ekipe iz Srbije iznosi 8.000,00 RSD uplatom na tekiću račun Rukometnog saveza Beograda.
* Sve utakmice na Turniru se igraju prema Propozicijama "Trofeja Beograd 2015" i Pravilima IHF-a.
* Svaka ekipa snosi svoje troškove prevoza, smeštaja i ishrane.
* Obaveza ekipe je da svaki pojedinac bude sa važećim lekarskim pregledom i plaćenim osiguranjem u slučaju povrede ili lečenja.
* Za ekipu mogu nastupiti SAMO igrači ili igračice sa važećim dokumentom na osnovu koga se može utvrditi identitet i datum rođenja.


Program takmičenja:
Ponedeljak, 28.12.2015.

* Svaka ekipa igra po DVE utakmice

Utorak, 29. decembar 2015.
* Svaka ekipa igra po DVE utakmice

Sreda, 29. decembar 2015.
* Svaka ekipa igra po DVE utakmice

Četvrtak, 30. decembar 2015.
* Svaka ekipa igra po JEDNU utakmicu za plasman

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.12.2015. do 30.12.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u rukometu 2013

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Rukometni savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.rsb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...