x

Mlade tigrice spremne za nove izazove

Mlade tigrice spremne za nove izazove

Za devojčice iz omladinske škole Radničkog, kao i za starije kolegnice, nema predaha. U jeku su pripremni treninzi za ono što ih očekuje. Prvi izazov je učešće na međunarodnom turniru „Trofej Beograda“. Turnir ima višegodišnju tradiciju i reputaciju, okuplja najbolje ekipe iz regiona a ove godine će pored Radničkog uzeti učešće i ekipe Budućnosti, Vardara i mnoge druge. Radnički će na ovom prestižnom turnniru predstavljati generacija 98-mo i mlađe.

-Naša škola rukometa je koncipirana na devojčicama 2000 i mlađe. Ovaj međunarodni turnir u Beogradu kao i naredni turniri će biti u funkciji sticanja iskustva i napretka. Bez obzira što je turnir 1998 godišta, mi ćemo tamo nastupiti sa kombinovanim sastavom većim delom sastavljenom od devojčica 1999 i 2000 godišta. Samim tim našim mladim igračicama ovakvi turniri će poslužiti da bolje upoznaju vrednosti rukometa kao sporta. Razvijaće se negovanje sportskog duha, fer-plej, timski rad, izuzetna dostignuća, karakter, poštovanje pravila, poštovanje sebe i drugih učesnika.Nadam se I verujem da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu I da će ove generacije dokazati da šampionke imaju dostojne zamene u budućnosti-reči su šefa stručnog štaba Aleksandra Radosavljevića.

- Pozvani smo na međunarodni turnir "Trofej Beograda",Dve godine zaredom sam bila najbolji strelac turnira. Nadam se da ću sa svojom ekipom osvojiti jedno od prva tri mesta. Spremamo se punom parom, ekipe su veoma jake poput  "BUDUCNOSTI" ,"VARDARA" .Čast mi da kao kapiten predvodim ovu generaciju mlađih selekcija Radničkog I verujem da ćemo pokazati svoju vrednosst-poručuje Sandra Radović,kapiten ove generacije mladih Tigrica.

Turnir “Trofej Beograda” će se održati u Beogradskim halama “Šumice” I “Banjica” u vremenu od 28-30. Decembra.

Datum: 18.12.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...