Trofej Beograda u rukometu 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

13. Međunarodni Trofej Beograda u rukometu za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u periodu od 27. do 29. decembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Rukometnog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u rukometu održaće se u više sportskih hala (SC Šumice, CORN Šumice, USC Voždovac, SC Rakovica, SD Crvena Zvezda, SPC Slodes) u Beogradu, u skladu sa pravilima Rukometnog saveza Srbije, Rukometnog saveza Beograda i IHF-a.


Programom Trofej Beograda u rukometu predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Devojčice rođene 2000. godine i mlađe (8 ekipa); Devojčice rođene 2002. godine i mlađe (16 ekipa); Dečaci rođeni 1999. godine i mlađi (8-10 ekipa); Dečaci rođeni 2001. godine i mlađi (16 ekipa); Dečaci rođeni 2003. godine i mlađi (16 ekipa).


Pravo učešća na Trofeju Beograda u rukometu imaće sve zainteresovan ekipe u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Devojčice rođene 2000. godine i mlađe (po pozivu); Devojčice rođene 2002. godine i mlađe (po prijavi); Dečaci rođeni 1999. godine i mlađi (po pozivu); Dečaci rođeni 2001. godine i mlađi (po prijavi); Dečaci rođeni 2003. godine i mlađi (po prijavi), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 8000 dinara po ekipi.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Trofeju Beograda u rukometu obavljaće se do 09.12.2016. godine, putem i-mejl adrese trofejbeograda@rsb.org.rs


Za najuspešnije ekipe Trofeja Beograda u rukometu predviđene su sledeće nagrade: Pehari za tri prvoplasriane ekipe u svim kategorijama; Plakete za najbolje igrače, golman i strelce po kategorijama. 


Napomena:

* Obaveza ekipe je da svaki pojedinac bude sa važećim lekarskim pregledom i plaćenim osiguranjem u slučaju povrede ili lečenja. 

* Za ekipu mogu nastupiti samo igrači ili igračice sa važećim dokumentom na osnovu koga se može utvrditi identitet i datum rođenja.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.12.2016. do 29.12.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u rukometu 2013

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Rukometni savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.rsb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...