Božićni odbojkaški turnir Kragujevac 2016

Deveti po redu, Tradicionalni Božićni odbojkaški turnir Kragujevac održaće se u subotu  i nedelju, 06. i 07. februara 2016. godine, u Kragujevcu, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca.


Ovogodišnji Božićni odbojkaški turnir Kragujevac održaće se u salama O.Š. S. Sremčević i O.Š. Sveti Sava, u Kragujevcu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Odbojkaškog saveza Srbije.

Programom Božićnog odbojkaškog turnira Kragujevac predviđena su takmičenja u kategoriji pionirki: starija grupa (devojčice rođene 2001. god. i mlađe); mlađa grupa (devojčice rođene 2003. god. i mlađe). Takođe, programom manifestacije, previđeno je da se takmičenje za stariju grupu održi u subotu, 06. februara 2016. godine, dok je takmičenje za mlađu grupu predviđeno za nedelju, 07. februara 2016. godine.

Pravo učešća na Božićnom odbojkaškom turniru Kragujevac imaće sve zainteresovane ekipe u kategoriji pionirki:  starija grupa (devojčice rođene 2001. god. i mlađe); mlađa grupa (devojčice rođene 2003. god. i mlađe), z plaćanje kotizacije u iznosu od 6000 dinara po takmičarskoj ekipi.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Božićnom odbojkaškom turniru Kragujevac obavljaće se do 17.01.2016. godine, putem i-mejl adrese moskrag@gmail.com i/ili telefona na broj 034 334 876.

Za najuspešnije ekipe  Božićnog odbojkaškog turnira Kragujevac predviđene su sledeće nagrade: Pehari za tri prvoplasirane ekipe; Nagrade za najbolje igračice po pozicijama; Nagarda za najperskpektivniju igračicu.


Napomena:
* Godište se dokazuje takmičarskom licencom, legitimacijom ili đačkom knjižicom sa slikom overenom od škole, i sve ekipe su dužne da ih podnesu na uvid prvom sudiji utakmice, uz obavezni lekarski pregled.
* Ekipa gubi utakmicu službenim rezultatom ukoliko na utakmici nastupi igračica koja nema dokaz o godištu.
* Igračice mogu nastupiti samo za klubove za koje su registrovane.

* Ako klub prijavi dve (2) ili više takmičarskih ekipa, kotizacija za učešće je 4000 dinara po ekipi.
* Uplata kotizacije se vrši na žiro račun Međukružnog odbojkaškog saveza Kraujevac, 150-3425-48; KBM banka, sa naznakom za turnir 2016.
* Uplata kotizacije se mora izvršiti pre izvlačenja žreba, odnosno do 18.01.2016. godine.
* Prijava sa spiskom igračica se prima do 17.01.2016. godine do 20h.
* Ekipe će biti razvrstane u grupe u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, u okviru kojih će se igrati po jednostrukom bod ili kup sistemu u dva dobijena seta.
* Utakmice se igraju bez ograničenja, po pravilima odbojkaške igre,
* Za ono što nije obuhvaćeno propozicijama turnira, primenjivaće se važeća pravila i pravilnici Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

Program takmičenja:
Subota, 06. februar 2016.
  • 08:30 - Dolazak ekipa u sale po rasporedu takmičenja
  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje po rasporedu takmičenja

Nedelja, 07. februar 2016.
  • 08:30 - Dolazak ekipa u sale po rasporedu takmičenja
  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje po rasporedu takmičenja

Više infromacija o Božićnom odbojkaškom turniru Kragujevac možete dobiti putem telefona na broj 060 0 555 803 (Cvetković Nenead).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.02.2016. do 07.02.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Međukružni odbojkaški savez Kragujevac
Mesto:
Kragujevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...