x

Mlade Tigrice osvojile bronzu na Trofeju Beograda

Mlade Tigrice osvojile bronzu na Trofeju Beograda

Generacija Radničkog 98-mo i mlađe je osvojila treće mesto i bronzanu medalju na upravo završenom međunarodnom turniru „Trofej Beograda“ koji se organizuje više od 10 godina i prerastao je u tradicionalni. 

Ekipa Radničkog je po prvi put učestvovala u izuzetno jakoj grupi sa ekipama Budućnosti, državnog prvaka Juniora i Voždovca. Nakon osvojenog drugog mesta u grupi devojčice trenera Aleksandra Đurovića su u utakmici za treće mesto pobedile favorizovanu ekipu skopskog Vardara rezultatom 17-15.

- Naš prvenstveni cilj je bio da u jakoj konkurenciji vidimo gde smo i da naš mladi tim kroz takmičarske utakmice stiče neophodno iskustvo. Potajno smo se nadali  da se nađemo na pobedničkom postolju i želja nam se ispunila. Moram da napomenem da je naša ekipa u generaciji 98-mo bila ubedljivo najmlađa na turniru i time je ovaj uspeh još značajniji. Čestitam svojim devojkama i znam da će im ovo biti podstrek da još bolje i više rade i treniraju-reči su direktora omladinske škole ŽRK Radnički Aleksandra Đurovića.

Datum: 02.01.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...