Trofej Beograda u rukometu 2017

Međunarodni Trofej Beograda u rukometu za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u periodu od 27. do 29. decembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Rukometnog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u rukometu održaće se u više sportskih hala (SC Voždovac, RZZS, SC IMR Rakovica, KSC Šumice, SD Radnički, SC Slodes ) u Beogradu, u skladu sa pravilima Rukometnog saveza Srbije, Rukometnog saveza Beograda i IHF-a.


Programom Trofej Beograda u rukometu predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Dečaci rođeni 2000. godine i mlađi (10 ekipa); Dečaci rođeni 2002. godine i mlađi (8 ekipa); Dečaci rođeni 2004. godine i mlađi (10 ekipa); Devojčice rođene 2001. godne i mlađe; Devojčice rođene 2003 godine i mlađe.


Pravo učešća na Trofeju Beograda u rukometu imaće sve zainteresovan ekipe u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Dečaci rođeni 2000. godine i mlađi; Dečaci rođeni 2002. godine i mlađi; Dečaci rođeni 2004. godine i mlađi; Devojčice rođene 2001. godne i mlađe; Devojčice rođene 2003 godine i mlađe, uz plaćanje kotizacije.

Za najuspešnije ekipe Trofeja Beograda u rukometu predviđene su sledeće nagrade: Pehari za tri prvoplasriane ekipe u svim kategorijama; Plakete za najbolje igrače, golman i strelce po kategorijama.


Napomena:
  • Jednu ekipu može činiti 16 igrača.
  • Prvenstvom rukovodi Direktor Trofeja Beograd 2017.
  • Prvostepeni organ za sprovođenje Turnira je Direktor. 
  • Drugostepeni organ je Takmičarska komisija od 3 (tri) člana, 2 (dva) delegira Komisija za takmičenje RS Beograda, a jednog Zajednica sudija i kontrolora RS Beograda.
  • Sudije za Turnir određuje predstavnik Zajednice sudija RS Beograda.
  • Obaveza ekipe je da svaki pojedinac bude sa važećim lekarskim pregledom i plaćenim osiguranjem u slučaju povrede ili lečenja. 
  • Za ekipu mogu nastupiti samo igrači ili igračice sa važećim dokumentom na osnovu koga se može utvrditi identitet i datum rođenja.
  • Za sve ostalo što nije predviđeno Propozicijama takmičenja, biće primenjene odredbe Pravilnika i ostalih normativnih akata RSS

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.12.2017. do 29.12.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u rukometu 2013

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Rukometni savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
rsbgd@rsb.org.rs
Web sajt: http://www.rsb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...