x

Trofej Beograda u rukometu 2017

Trofej Beograda u rukometu 2017

Međunarodni Trofej Beograda u rukometu za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u periodu od 27. do 29. decembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Rukometnog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u rukometu održaće se u više sportskih hala (SC Voždovac, RZZS, SC IMR Rakovica, KSC Šumice, SD Radnički, SC Slodes ) u Beogradu, u skladu sa pravilima Rukometnog saveza Srbije, Rukometnog saveza Beograda i IHF-a.


Programom Trofej Beograda u rukometu predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Dečaci rođeni 2000. godine i mlađi (10 ekipa); Dečaci rođeni 2002. godine i mlađi (8 ekipa); Dečaci rođeni 2004. godine i mlađi (10 ekipa); Devojčice rođene 2001. godne i mlađe; Devojčice rođene 2003 godine i mlađe.


Pravo učešća na Trofeju Beograda u rukometu imaće sve zainteresovan ekipe u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Dečaci rođeni 2000. godine i mlađi; Dečaci rođeni 2002. godine i mlađi; Dečaci rođeni 2004. godine i mlađi; Devojčice rođene 2001. godne i mlađe; Devojčice rođene 2003 godine i mlađe, uz plaćanje kotizacije.

Za najuspešnije ekipe Trofeja Beograda u rukometu predviđene su sledeće nagrade: Pehari za tri prvoplasriane ekipe u svim kategorijama; Plakete za najbolje igrače, golman i strelce po kategorijama.


Napomena:
  • Jednu ekipu može činiti 16 igrača.
  • Prvenstvom rukovodi Direktor Trofeja Beograd 2017.
  • Prvostepeni organ za sprovođenje Turnira je Direktor. 
  • Drugostepeni organ je Takmičarska komisija od 3 (tri) člana, 2 (dva) delegira Komisija za takmičenje RS Beograda, a jednog Zajednica sudija i kontrolora RS Beograda.
  • Sudije za Turnir određuje predstavnik Zajednice sudija RS Beograda.
  • Obaveza ekipe je da svaki pojedinac bude sa važećim lekarskim pregledom i plaćenim osiguranjem u slučaju povrede ili lečenja. 
  • Za ekipu mogu nastupiti samo igrači ili igračice sa važećim dokumentom na osnovu koga se može utvrditi identitet i datum rođenja.
  • Za sve ostalo što nije predviđeno Propozicijama takmičenja, biće primenjene odredbe Pravilnika i ostalih normativnih akata RSS

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.12.2017. do 29.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Rukometni savez Beograda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: rsbgd@rsb.org.rs
Web sajt: http://www.rsb.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...