x

Coca - Cola Happy run 2015

Coca - Cola Happy run 2015

Druga po redu, Sportsko - rekreativna manifestacija pod nazivom “Coca - Cola Happy run” održaće se u subotu, 10. oktobra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog udruženja Maturantu Maratonci.


Ovogodišnja sportsko - rekreativna manifestacija Coca - Cola Happy run održaće se u Parku prijateljstva na Ušću (Plato kod spomenika “Večna vatra” - Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


Programom sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka Happy run (5 Km); Dečiji kros (800 m). Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje trke u džakovima, kao i takmičenja u nadvlačenju konopca.


Pravo učešća na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run imaće sve zainteresovane, fizički sposobne osobe uz obavezno potpisanu izjavu o učešću na sopstvenu odgovornost, u nekoj od sledećih kategorija: Happy run – 5km - Apsolutna muška, Apsolutna ženska, Srednje škole dečaci, Srednje škole devojčice; Dečiji kros – 800 m - Osnovna škola I-II razred dečaci, Osnovna škola I-II razred devojčice, Osnovna škola III-IV razred dečaci, Osnovna škola III-IV razred devojčice, Osnovna škola V-VI razred dečaci, Osnovna škola V-VI razred devojčice, Osnovna škola VII-VIII razred dečaci, Osnovna škola VII-VIII razred devojčice; Nadvlačenje konopca (ekipa se sastoji od 5 osoba bilo kojeg pola) - Apsolutna, Osnovna škola, Trka u džakovima - Apsolutna, Osnovna škola.  * Za maloletne osobe potpisuje roditelj, staratelj, profesor ili trener.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run obavljaće se do 03.10.2015. godine, putem online prijave na sajtu www.maturantimaratonci.rs * Prijave na dan trke su moguće u periodu od 8:30 do 10:00 (startni paket kod prijava na dan trke neće sadržati funkcionalnu majicu). * Za Dečiji kros, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.


Za najuspešnij takmičare/ke sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđene su sledeće nagrade: Pehari i pobedničke diplome za prva tri mesta u svim kategorijama u muškoj i u ženskoj konkurenciji u trci na 5km a pobednici dobijaju i robne nagrade sponzora; Medalje i pobedničke diplome za prva tri mesta na dečijem krosu u svim kategorijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji a prvoplasirani dobijaju i pehare; Specijalne nagrade za pobednike u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima; Specijalna nagrada za najstarijeg učesnika; Specijalna nagrada za najveselijeg učesnika.


Napomena:

* Kotizacija za trku Coca-Cola HAPPY RUN iznosi 600 dinara
* Kotizacijom je obuhvaćeno: startni paket (startni broj, funkcionalna majica, , diploma + pokloni sponzora), okrepa na startu i cilju, finišerska unikatna medalja, masaža posle trke.
* Za Dečiji kros, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.
* Staze će biti jasno obeležene i maksimalno obezbeđene, duž staze nalaziće se volonteri a sudije će biti na okretima i na poziciji start-cilj.
* Na cilju po završetku trke svi učesnici će moći da se okrepe sa flaširanom vodom “Rosa” i voćem (bananama, jabukama, limunom i sl.) a nakon dodele nagrada moći će da se posluže sa domaćom hranom od preko 30 vrsta slanih i slatkih poslastica posebno napravljenih od strane volontera.
* Za sve učesnike biće obezbeđeni šatori za presvlačenje a samo za učesnike trke na 5km će biti obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima namenjenim isključivo za tu svrhu. Sve stvari koje odredite za čuvanje potrebno je uredno spakovati u plastične džakove koje ćete dobiti od volontera u zoni garderobe na kojima će zatim biti ispisani vaši startni brojevi. Preuzimanje stvari jedino je moguće sa tim istim ličnim startnim brojem.


Program manifestacije:
  • 08:30 – 10:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave
  • 10:00 - Start dečijeg krosa I-II razred
  • 10:10 - Start dečijeg krosa III-IV razred
  • 10:20 - Start dečijeg krosa V-VI razred
  • 10:30 - Start dečijeg krosa VII-VIII razred
  • 11:00 - Start trke Happy run
  • 11:10 - Trke u džakovima za osnovnu školu
  • 11:20 - Nadvlačenje konopca za osnovnu školu
  • 12:00 - Proglašenje pobednika i dodela nagrada
  • 12:15 - Trke u džakovima za odrasle
  • 12:30 - Nadvlačenje konopca za odrasle


Više informacija o sportsko - rekreativnoj manifestaciji možete dobiti putem i-mejl adrese maturantimaratonci@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.10.2015. do 10.10.2015.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Maturanti Maratonci – Beograd
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.maturantimaratonci.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...