x

Darko Lazović nagradio najpametnije fudbalere

Darko Lazović nagradio najpametnije fudbalere
Na terenima FK Brodarac adidas je organizovao finalni miCoach turnir u pametnom fudbalu.  U finalu su se našli najbrži mladi igrači Srbije iz FK Radnički iz Kragujevca, FK Hajduk iz Beograda i FK Vojvodina iz Novog Sada. Najboljima, nagrade je uručio Darko Lazović, zvanični ambasador pametnog fudbala u Srbiji, koji je nedavno snimio spot u kom promoviše  revolucionarnu f50 kopačku. Svi učesnici adidas miCoach finala nagrađeni su adizero f50 kopačkama, a najbolji igrači dobili su i adidas lopte. Igrače je bodrio popularni voditelj Luka Tešanovič.

Pobednici su se takmičari noseći adizero f50, revolucinarni model kopačke koji sadrži miCoach SPEED_CELL uređaj koji se vrlo lako ubacuje u samu kopačku. Ova adidas inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost i mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima i utakmicama. Tako snimljene aktivnosti igrača moguće je učitati putem WiFi-ja ili USB-a na PC ili MAC, kao i na iPhone i iPod. Pobednici miCoach turnira odabrani su upravo na osnovu rezultata koji su zabeleženi miCoach SPEED_CELL uređajem koji se nalazi u njihovoj kopački.

Uz pomoć pametne kopačke i miCoach aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija, ili Alvesa, koji, kao i mnogih drugih imaju svoje miCoach aplikacije. Svi fanovi miCoach-a, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.
Datum: 20.03.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...