Spining marathon na Wellfitu 2011

 
 


U subotu, 17. septembra 2011. godine, na Sajmu fitnesa, velnesa i zdravog života Wellfit po prvi put u Srbiji organizuje se Spinning® Marathon, trening humanitarnog karaktera od 4 sata sa gostima instruktorima iz Slovenije.

Sajam fitnessa, wellnessa i zdravog života "Wellfit" održaće se u periodu od 16. do 18. septembra u hali Belexpocentra u Beogradu, u organizaciji GlobalEXPO, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda i Grada Beograda, sa misijom da oblikuje fitnes i velnes scenu u Srbiji. Ulaz na sajam je Slobodan!

Trening na kome se očekuje više od 200 učesnika koji će prijavom donirati novac udruženju "Plavi krug", održaće se u Belexpocentru, na 70 Spinnera®, u organizaciji Polone GOSAR, Irene JEVŠČEK i Monike BELENOVIĆ. 

Pravo učešća imaće svi zainteresovani koji žele da podrže humanitarnu akciju Spinning® Marathon i postanu deo Srbija Spinning® tima. Svi  koji želite probati Spinning® moggu se pridružiti akciji bez obzira gde treniraju, ko im je instruktor i bez obzira da li su dosad probali Spinning®.

Kod Spinninga® nije samo u pitanju fizički napor, nego i psihičko opuštanje, odnosno Spinning® uključuje mentalni i fizički procvat, i uči nas da je za postizanje ciljeva potreban trud, a sve što vam treba da bi ste učestvovali je flašica vode i dobra volja.

Program manifestacije:

    13:30 - 14:00 - Prijavljivanje
    14:00 - 18:00 - Spinning® Marathon with:
    - POLONA GOSAR RANKOVIC - SPINNING MASTER
    - IRENA JEVŠEEK - STAR 2 SPINNING INSTRUCTOR
    - MONIKA BELENOVIC - STAR 2 SPINNING INSTRUCTOR
Datum: 13.09.2011. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...