x

Spining marathon na Wellfitu 2011

Spining marathon na Wellfitu 2011


U subotu, 17. septembra 2011. godine, na Sajmu fitnesa, velnesa i zdravog života Wellfit po prvi put u Srbiji organizuje se Spinning® Marathon, trening humanitarnog karaktera od 4 sata sa gostima instruktorima iz Slovenije.

Sajam fitnessa, wellnessa i zdravog života "Wellfit" održaće se u periodu od 16. do 18. septembra u hali Belexpocentra u Beogradu, u organizaciji GlobalEXPO, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda i Grada Beograda, sa misijom da oblikuje fitnes i velnes scenu u Srbiji. Ulaz na sajam je Slobodan!

Trening na kome se očekuje više od 200 učesnika koji će prijavom donirati novac udruženju "Plavi krug", održaće se u Belexpocentru, na 70 Spinnera®, u organizaciji Polone GOSAR, Irene JEVŠČEK i Monike BELENOVIĆ. 

Pravo učešća imaće svi zainteresovani koji žele da podrže humanitarnu akciju Spinning® Marathon i postanu deo Srbija Spinning® tima. Svi  koji želite probati Spinning® moggu se pridružiti akciji bez obzira gde treniraju, ko im je instruktor i bez obzira da li su dosad probali Spinning®.

Kod Spinninga® nije samo u pitanju fizički napor, nego i psihičko opuštanje, odnosno Spinning® uključuje mentalni i fizički procvat, i uči nas da je za postizanje ciljeva potreban trud, a sve što vam treba da bi ste učestvovali je flašica vode i dobra volja.

Program manifestacije:

    13:30 - 14:00 - Prijavljivanje
    14:00 - 18:00 - Spinning® Marathon with:
    - POLONA GOSAR RANKOVIC - SPINNING MASTER
    - IRENA JEVŠEEK - STAR 2 SPINNING INSTRUCTOR
    - MONIKA BELENOVIC - STAR 2 SPINNING INSTRUCTOR
Datum: 13.09.2011. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...