Adidas predstavio najnovije climacool patike za trčanje


Adidas predstavlja climacoolR Revolution patike za trčanje, koje pružaju 360o ventilacije za kul iskustvo u trčanju. Poslednje izdanje cool patike za trčanje, koje obezbeđuje ventilaciju sa svih strana u cilju unapređenja učinka trčanja, može se videti na nogama sportske super zvezde Dejvida Bekama u najnovijoj adidas TV reklami.

Novi kanali ventilacije kroz spoljašnji deo đona, kao i korišćenje climacoolR materijala na gornjem delu patike pomažu isparavanje vlage. Pored toga, COOLEVER postava, od specijalnih vlakana u obliku trolista, omogućava svežinu, suvoću i udobnost za stopalo prilikom trčanja. Dopunski postignuti rezultati učinka usled upotrebe ventilacije od 360o smanjuju termalni stres i nelagodnost koja nastaje prilikom vežbanja i tako omogućavaju postizanje boljih rezultata.

Sve prednosti ventilacije od 360omogu se videti u novoj reklami za climacoolR koja prikazuje Dejvida Bekama kako trči po letnjoj vrućini. I dok ostatak grada pokušava da se na neki način rashladi uz pomoć ručnih lepeza i klima uređaja, Bekam uživa u svežem i rashlađenom trčanju u svojim climacoolR Revolution patikama.

Nove climacoolR Revolution patike za trčanje dostupne su od aprila 2013. godine u adidas brand radnjama, kao i Sport Vision multibrend radnjama i prodavnicama Đak, po ceni od 13.490,00 dinara.

 Datum: 08.05.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...