x

Tigrice spremne za revanš

Tigrice spremne za revanš

Rukometašice Radničkog u okviru petog kola plej-ofa dočekuju ekipu „Železničara“ iz Inđije u subotu 14.maja u hali „Jezero“. Povodom ove utakmice upriličena je konferencija za novinare u prostorijama kluba.

-Činjenica je da smo sva tri ovogodišnja duela sa sutrašnjim protivnikom odigrali nerešeno i sutra će biti dobra prilika da konačno pobedimo i upišemo nova dva boda na naš konto.Devojke su spremen i očekujem da uđu maksimalno motivisano i koncentrisano u sutrašnji meč.Pozivam nače navijače da dođu u što većem broju,jer je sutrašnja utakmica poslednja ove sezone u Kragujevcu a mogu da im obećam dobru rukometnu predstavu jer znam da će moje devojke ostaviti srce na terenu-poručuje šef struke Aleksandar Radosavljević.

-Iako ne možemo da odbranimo titulu igraćemo jako i motivisano do kraja šampionata.Došao je trenutak da se revanširamo ekipi Železničara i da iskoristimo preostale utakmice da se što bolje spremimo za finalni turnir Kupa koji želimo da odbranimo.Sve devojke su spremne i orne da pružimo dobru partiju i obradujemo naše navijače-nadovezala se srednji bek Tigrica Marijana Tanić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a utakmicu sudi sudijski par Vasilijić/Zdravković.


Datum: 13.05.2016. Autor: ŽRK Radnički

PROČITAJTE JOŠ...