x

Prijem za softbolašice u ambasadi u Pragu

Prijem za softbolašice u ambasadi u Pragu
Za softbolašice Arene, koje su učestvovale na Kupu pobednika kupova, posle osvojenog 12 mesta, priređen je koktel u ambasadi Srbije u Pragu. Koktelu je prisustvovao i predsednik Softbol saveza Srbije, Slobodan Đurić, koji se na dočeku zahvalio domaćinima, otpravnici poslova Mileni Mitić, konzulu Stefanu Tomaševiću i atašeu Vladimiru Miliću. Softbolašice su imale priliku da obidju zgradu i posebnu prostoriju koja se koristi za venčanja srpskih državljana u Češkoj.

Nama je uvek čast kada ugostimo srpske ekipe, koje se takmiče u Češkoj. Drago mi je što ste pobedom nad Španjolkama završili takmičenje u Pragu. Video sam da ste najmlađi tim na Kupu pobednika kupova i da većinu ekipe čine izuzetno talentovane juniorke. Želim da vam poželim puno pobeda u budućnosti i da svuda na najbolji mogući način gde se pojavite predstavljete i Republiku Srbiju – deo je obraćanja konzula Stefana Tomaševića, na koktelu priređenom u ambasadi.

Ambasada Republike Srbije, nalazi se na samom ulazu na Karlov most, jednu od najposećenijih turističkih destinacija Evrope. Zgrada ambasade ima preko 1.000 kvadrata i pod zaštitom je UNESCO.

Datum: 24.08.2015. Autor: Sara Marković

PROČITAJTE JOŠ...