Održana Skupština Softbol saveza Beograda

Održana je izborna Skupština Softbol saveza Beograda. Jednoglasnom odlukom delegata za predsednika je ponovo izabran Slobodan Đurić. Na njegov predlog za generalnog sekretara jednoglasno je izabrana Sara Marković. Novi članovi Upravnog odbora uz predsednika su postali: Marko Vukomanović, Radoljub Tanasijević, Predrag Stupar, Momčilo Božić, Silvija Đurić i Milan Rusalić.

- Ova godina za nas je važna, jer nas očekuje puno seminara klinika, koje ćemo organizovati u Beogradu, a sve zbog razvoja naših softbolašica i softbolaša. 

U saradnji sa Softbol savezom Srbije, angažovan je jedan od najboljih softbol trenera koji radi u Evropi. Reč je o Florensu Alenu, Novozelanđaninu koji je prethodnih godina imao velike uspehe u Češkoj. Prvak je Evrope sa njihovom seniorskom reprezentacijom, a sjajne rezultate beležio je u klubovima Češke. 

Naš partner bez koga bi teško funkcionisali je Gradski sekretarijat za sport, koji finansira većinu naših programa – istakao je Slobodan Đurić.
Datum: 23.02.2015. Autor: Slobodan Đurić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...