Dragoslav Petrović na najvećoj evropskoj letnjoj smotri

Kruševljanin Dragoslav Petrović, jedan od najperspektivnijih srpskih juniora, boravio je na tradicionalnoj 31. Letnjoj badminton školi Evropske badminton federacije za talentovane igrače i trenere, koja je održana u Otočecu u Sloveniji.
Kompletan program praktičnog rada na terenu vodili su eminentni svetski badminton stručnjaci kroz individualne trenažne sesije. Svakoga dana se u velelepnoj sportskoj dvorani u Otočecu nalazilo preko 70 badmintonaca. Naš šesnaestogodišnji reprezentativac, osvajač desetog mesta na Evropskom prvenstvu održanom protekle jeseni u Portugalu, imao je priliku da provede veliki broj časova na terenu sa kolegama iz 25 evropskih država.

'Letnja badminton škola je sjajan kamp za igrače i trenere. Imao sam priliku da treniram i po četiri puta dnevno. Kvalitet i intenzitet treninga je bio na visokom nivou. Slovenija mi se veoma dopala. Stekao sam mnogo prijatelja.' - izjavio je mladi srpski badmintonac.

Nakon mladog trenera Nikole Mijačića, koji je pohađao prošlogodišnju badminton školu, Dragoslav Petrović, učesnik Programa 'Olimpijska tradicija' Olimpijskog komiteta Srbije, imao je jedinstvenu priliku za unapređivanje badminton veština i uspostavljanje brojnih sportskih poznanstava.

Vlada Republike Srbije - Ministarstvo omladine i sporta, doprineli su u značajnoj meri učešću našeg predstavnika na navedenom međunarodnom događaju obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava.
Datum: 29.07.2012. Autor: Predrag Vuković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...