x

Italija martovska destinacija veslačke reprezentacije

Italija martovska destinacija veslačke reprezentacije
Srpski veslači i veslačice nakon Prvenstva Srbije na ergometrima 1. marta 2015. u Novom Sadu krenuli su u martovski deo priprema za nastupajuću sezonu u kojoj će jedan od glavnih zadataka biti vađenje “viza” za Olimpijske igre u Riju 2016. 

U narednih 15-dana destinacija veslačke reprezentacije biće Italija. U sredu, 4. marta, u ovu zemlju su otputovali Nikola Stojić, Miloš Vasić, Nenad Beđik, Radoje Đerić, Goran Jagar, Jovan Popović, Miljan Vuković, Andrija Šljukić, Igor Lončarević, Iva Obradović i Jovana Arsić koji će do 19. marta u Varezeu trenirati pod budnim okom člana selektorske komisije Veslačkog saveza Srbije Nebojše Ilića i trenera reprezentacije Oleksandra Fedotova i Saše Mimića.

U četvrtak put Italije kreće druga reprezentativna grupa koju će činiti Dušan Bogičević, Veselin Savić, Marko Marjanović i Aleksandar Filipović. Oni će pod dirigentskom palicom člana selektorske komisije VSS Dejana Guslova raditi do 22. marta u Sabaudiji, u kojoj su se pripremali i u februaru. Nakon povratka pripreme će biti nastavljene u Srbiji sve do odlaska u Hrvatsku u kojoj će naša reprezentacija na Internacionalnoj regati „Croatia open“ imati prvu zvaničnu proveru u 2015.
Datum: 05.03.2015. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...