x

Produžen mandat sadašnjem rukovodstvu VSS do kraja olimpijskog ciklusa

Produžen mandat sadašnjem rukovodstvu VSS do kraja olimpijskog ciklusa
U prostorijama Veslačkog kluba Danubius 1885 u Novom Sadu u nedelju, 1. marta 2015, održana je redovna Skupština Veslačkog saveza Srbije. Uz predstavnike svih domaćih klubova Skupština je razmatrala a potom i usvojila izveštaje o radu u proteklom periodu, kao i planove i programe rada za 2015. 

Na predlog članova Saveza sadašnjem rukovodstvu VSS produžen je mandat do završetka ovog olimpijskog ciklusa zaključno sa Igrama u Riju 2016. Takođe, Skupština VSS je umesto dosadašnjeg potpredsednika VSS Predraga Petrovića, koji je podneo molbu za razrešenje sa ove funkcije, izabrala Nemanju Svetličića kojem će mandat trajati, takođe do završetka Igara u Riju.

Tako će do naredne Izborne skuppšine koja će biti održana po završetku Igara u Riju 2016, Veslački savez voditi predsednik Danko Đunić, potpredsednici Zoran Pančić, Nemanja Svetličić i Zoran Jeftić, predsednik Izvršnog odbora Darko Majstorović, članovi Izvršnog odbora Novica Jovanović, Đorđe Višacki, Luka Đorđević i Viktor Nikolić, predsednik Nadzornog odbora Vladimir Burda, član Nadzornog odbora Ivan Tucakov i generalni sekretar Nebojša Jevremović.
Datum: 02.03.2015. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...