Održan Međunarodni turnir za košarkaše u kolicima Beograd 2012

 
 
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo o uspešno održanom Međunarodnom turniru za košarkaše u kolicima "Beograd 2012" koji je održan 19. i 20. maja 2012. godine u Sportskoj dvorani Pionir.
Organizatori turnira bili su Klub košarkaša " Dunav " iz Beograda i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Učesnici turnira bili su klubovi košarkaša u kolicima : "Temerari" iz Arada ( Rumunija ), "Bjeljina" iz Bjeljine, "Vojvodina" iz Novog Sada i "Dunav" iz Beograda.

U veoma uzbudljivoj polufinalnoj utakmici između ekipe "Temerari" iz Arada (Rumunija) i "Vojvodine" iz Novog Sada, pobedu, sa jednim poenom razlike, odneli su gosti iz Rumunije.

Finalna utakmica je takođe obilovala uzbuđenjima. U veoma napetoj završnici, više umeća pokazala je ekipa "Dunav" iz Beograda pobedivši rezultatom 57:54 ekipu iz Bjeljine.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Željko Ćirković, član pobedničke ekipe.
Datum: 21.05.2012. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...