x

Održan žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća 2012

Žreb za deseti po redu, finalni turnir Kupa Radovoja Koraća, koji će održati u periodu od 16. do 19. februara 2012. godine u Nišu, održan je u Kući košarke.

Žrebom, koji ju sproveo Boško Adžić kao tehnički koordinator, a uz pomoć juniorskih reprezentativaca Aleksandra Cvetkovića, Nenada Miljenkovića, Nikole Milutinova i Strahinje Stojačića, odlučeno je da se 16. februara 2012. godine sastanu; Partizan mts - Mega Vizura (18:00) i Radnički Kragujevac - Vojvodina Srbijagas (20:30), a 17. februara 2012. godine Crvena zvezda Beograd - BKK Radnički (18:00) i Hemofarm Štada - Radnički FMP (20:30).

Pobednici prvog, odnosno drugog dana finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, sastaće se 18. februara 2012. godine u polufinalu, dok je finalna utakmica zakazana dan kasnije u 20:30 časova.

- "Imaćemo priliku da vidimo zanimljive utakmice, prvi put ove sezone duele naših najboljih ekipa iz ABA i Agroživ Košarkaške lige Srbije. Želim svim ekipama puno uspeha i neka naravno pobedi najbolji. Što se tiče organizacije, očekujem da sve protekne na visokom nivou i da se svi koji dođu u dvoranu "Čair" osećaju prijatno i uživaju u spektaklu" - istakao je Dejan Tomašević, potpredsednik KSS, zadužen za takmičenje.

- "Ovo je šesti put da se finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održava u Nišu. Potrudićemo se da kao i uvek budemo dobri domaćini. Za razliku od prethodnih godina, hala "Čair" je renovirana i pružiće još bolje uslove svim ekipama, novinarima i navijačima" - istakao je Zoran Živković, predsednik Organizacionog odbora finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.
Datum: 27.01.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...