Održan žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća 2012

 
 
Žreb za deseti po redu, finalni turnir Kupa Radovoja Koraća, koji će održati u periodu od 16. do 19. februara 2012. godine u Nišu, održan je u Kući košarke.

Žrebom, koji ju sproveo Boško Adžić kao tehnički koordinator, a uz pomoć juniorskih reprezentativaca Aleksandra Cvetkovića, Nenada Miljenkovića, Nikole Milutinova i Strahinje Stojačića, odlučeno je da se 16. februara 2012. godine sastanu; Partizan mts - Mega Vizura (18:00) i Radnički Kragujevac - Vojvodina Srbijagas (20:30), a 17. februara 2012. godine Crvena zvezda Beograd - BKK Radnički (18:00) i Hemofarm Štada - Radnički FMP (20:30).

Pobednici prvog, odnosno drugog dana finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, sastaće se 18. februara 2012. godine u polufinalu, dok je finalna utakmica zakazana dan kasnije u 20:30 časova.

- "Imaćemo priliku da vidimo zanimljive utakmice, prvi put ove sezone duele naših najboljih ekipa iz ABA i Agroživ Košarkaške lige Srbije. Želim svim ekipama puno uspeha i neka naravno pobedi najbolji. Što se tiče organizacije, očekujem da sve protekne na visokom nivou i da se svi koji dođu u dvoranu "Čair" osećaju prijatno i uživaju u spektaklu" - istakao je Dejan Tomašević, potpredsednik KSS, zadužen za takmičenje.

- "Ovo je šesti put da se finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održava u Nišu. Potrudićemo se da kao i uvek budemo dobri domaćini. Za razliku od prethodnih godina, hala "Čair" je renovirana i pružiće još bolje uslove svim ekipama, novinarima i navijačima" - istakao je Zoran Živković, predsednik Organizacionog odbora finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.
Datum: 27.01.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...