x

Održan Reebok CrossFit Fitness šampionat 2012

Održan Reebok CrossFit Fitness šampionat 2012
U Atini je održano spektakularno finale Reebok CrossFit fitnes šampionata! Nakon uzbudljivog takmičenja u "Water Plaza" dvorani u kome je učestvovalo 47 finalista iz Grčke, Srbije i Hrvatske, proglašeni su najfit žena i najfit muškarac na Balkanu, Mariana Tzourtzek i Paul Vlahos iz Grčke.
odrzan-reebok-crossfit-fitness-sampionat-2012

Finalisti takmičenja, 29 muškaraca i 18 žena, takmičili su se u četiri određena seta CrossFit vežbi od kojih su tri najavljena nekoliko dana unapred da bi se takmičari pripremili, dok je četvrti, odlučujući set, najavljen u toku takmičenja, podižući nivo adrenalina kod učesnika. Najbolje izvođenje u najboljem trenutku ostvarili su Paul Vlahos i Marianna Tzourtzek, vicešampioni u ženskoj i muškoj konkurenciji bili su Konstantina Paliogianni i Aristotelis Giannos iz Grčke, a treće mesto osvojili su Maja Marukic iz Hrvatske i Konstadinos Karagiorgos iz Grčke.

Na  finalu Reebok CrossFit šampionata, bile su prisutne i poznate ličnosti grčke scene Janis Stankoglou, Dimitris Ougarezos, Jorgos Papadopulos, Jorgos Lianos, Kristina Nikoloaides i Kristina Salti koji su osetili jedinstveni trenutak CrossFit-a, a u pauzama priređene su različite manifestacije i brojna iznenađenja. Oni koji su želeli, dobili su priliku da se oprobaju u CrossFit-u, pod budnim okom stručnjaka, a u isto vreme imali su mogućnost da kupuju odeću iz posebne kolekcije - Reebok CrossFit.

Reebok CrossFit Fitness takmičenja, koja sponzoriše Reebok, održavana su širom sveta, u Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Indiji, Italiji, Meksiku, Poljskoj, Rusiji, Južnoj Koreji, Španiji, Švedskoj i Velikoj Britaniji.

CrossFitR koji je privukao milione ljudi širom sveta predstavlja sistem obuke čiji se metod bazira na timskom radu i druženju, rekordima i takmičenjima. Svakodnevnim izmenama u treningu, zahvaljujući širokom spektru vežbi, CrossFit poboljšava ukupnu dobru fizičku kondiciju i dovodi do trenutnih i impresivnih rezultata. CrossFit se obraća svima onima koji žele da budu zdravi i u dobroj kondiciji, namenjen je podjednako i muškarcima i ženama svih uzrasta kao i profesionalnim sportistima.
Datum: 06.07.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...