Održan Reebok CrossFit Fitness šampionat 2012

U Atini je održano spektakularno finale Reebok CrossFit fitnes šampionata! Nakon uzbudljivog takmičenja u "Water Plaza" dvorani u kome je učestvovalo 47 finalista iz Grčke, Srbije i Hrvatske, proglašeni su najfit žena i najfit muškarac na Balkanu, Mariana Tzourtzek i Paul Vlahos iz Grčke.
odrzan-reebok-crossfit-fitness-sampionat-2012

Finalisti takmičenja, 29 muškaraca i 18 žena, takmičili su se u četiri određena seta CrossFit vežbi od kojih su tri najavljena nekoliko dana unapred da bi se takmičari pripremili, dok je četvrti, odlučujući set, najavljen u toku takmičenja, podižući nivo adrenalina kod učesnika. Najbolje izvođenje u najboljem trenutku ostvarili su Paul Vlahos i Marianna Tzourtzek, vicešampioni u ženskoj i muškoj konkurenciji bili su Konstantina Paliogianni i Aristotelis Giannos iz Grčke, a treće mesto osvojili su Maja Marukic iz Hrvatske i Konstadinos Karagiorgos iz Grčke.

Na  finalu Reebok CrossFit šampionata, bile su prisutne i poznate ličnosti grčke scene Janis Stankoglou, Dimitris Ougarezos, Jorgos Papadopulos, Jorgos Lianos, Kristina Nikoloaides i Kristina Salti koji su osetili jedinstveni trenutak CrossFit-a, a u pauzama priređene su različite manifestacije i brojna iznenađenja. Oni koji su želeli, dobili su priliku da se oprobaju u CrossFit-u, pod budnim okom stručnjaka, a u isto vreme imali su mogućnost da kupuju odeću iz posebne kolekcije - Reebok CrossFit.

Reebok CrossFit Fitness takmičenja, koja sponzoriše Reebok, održavana su širom sveta, u Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Indiji, Italiji, Meksiku, Poljskoj, Rusiji, Južnoj Koreji, Španiji, Švedskoj i Velikoj Britaniji.

CrossFitR koji je privukao milione ljudi širom sveta predstavlja sistem obuke čiji se metod bazira na timskom radu i druženju, rekordima i takmičenjima. Svakodnevnim izmenama u treningu, zahvaljujući širokom spektru vežbi, CrossFit poboljšava ukupnu dobru fizičku kondiciju i dovodi do trenutnih i impresivnih rezultata. CrossFit se obraća svima onima koji žele da budu zdravi i u dobroj kondiciji, namenjen je podjednako i muškarcima i ženama svih uzrasta kao i profesionalnim sportistima.
Datum: 06.07.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...