x

Sportske zvezde uz No limit chalenge

Sportske zvezde uz No limit chalenge
Janko Tipsarević, Ivana Nešović, Emir Bekrić, Marko Pantelić, Danilo Ikodinović, Stevan Jovetić, Dejan Tomašević, Dušan Perović,... Zvezda do zvezde. I svi uz takmičenje "No limit challenge", koje je na programu 20.jula (nedelja), na stadionu FK Radničkog kraj Studentskog grada.

Velikani srpskog i crnogorskog sporta rešili su da podrže premijerno izdanje takmičenja u funkcionalnim vežbama, svesni koliko su im uspeha u karijeri doneli sklekovi, trbušnjaci, propadanja, skokovi,... Uvidevši značaj "običnih" vežbi velikani sporta su se okupili oko organizatora takmičenja želeći da pokažu mlađim generacijama da je fizički spremno telo preko potrebno za vrhunske rezultate.

Jedan od najcenjenijih fitnes trenera u regionu Dušan Perović  rešio je da vežbače sa ulice, iz parkova, teretana, policijskih i vojnih poligona "ujedini" i sa ekipom saradnika organizuje prestižno takmičenje kraj Studenjaka.

- Sportske zvezde su nas podržale, pošto znaju da bez dobre fizičke spreme nema vrhunskih rezultata. Želimo da napravimo takmičenje u kojem će svi vežbači naći pravi izazov i koje će ih motivisati da još bolje treniraju. Pripreme za takmičenje su u završnoj fazi i ponosni smo što se u celom regionu priča o takmičenju - jasan je Dušan Perović.

Prijave za takmičenje traju do 18.jula (do 24.00), a sve informacije potencijalni takmičari mogu dobiti na telefon 062/262 656.

Datum: 01.07.2014. Autor: No limit tim

PROČITAJTE JOŠ...