Održano prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu za OSI

 
 
Prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu ( lov ribe udicom na plovak) održano je 24. juna 2014., na  Bečmenskom ribnjaku. Organizator takmičenja bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd pod pokroviteljstvom  Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu.

U prva dva sektora najveći ulov imali su predstavnici Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica. Prvo mesto u sektoru 1 osvojio je Ćetković Miodrag. u sektoru 2 pobedio je  Nidžarević Dimitrije. U sektoru 3 najuspešniji je bio Iljukić Blaško (Sportsko udruženje OSI Beograd).

Epitet najbolje ekipe u ovoj disciplini zaslužno je ponela ekipa Sportsko udruženje OSI Beograd . Drugo mesto osvojila je ekipa  Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica., dok je treća bila ekipa "Palež" iz Obrenovca.

U kategoriji sa intelektualnim teškoćama prvak Beograda za 2014. godinu postao je u sektoru 1 Veljković Milan iz udruženja MNRO Novi Beograd , dok je u sektoru 2 u veoma teškoj konkurenciji pobedio Jajčanin Jovan iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju  u Sremčici.
Datum: 25.06.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...