x

Održano prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu za OSI

Prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu ( lov ribe udicom na plovak) održano je 24. juna 2014., na  Bečmenskom ribnjaku. Organizator takmičenja bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd pod pokroviteljstvom  Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu.

U prva dva sektora najveći ulov imali su predstavnici Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica. Prvo mesto u sektoru 1 osvojio je Ćetković Miodrag. u sektoru 2 pobedio je  Nidžarević Dimitrije. U sektoru 3 najuspešniji je bio Iljukić Blaško (Sportsko udruženje OSI Beograd).

Epitet najbolje ekipe u ovoj disciplini zaslužno je ponela ekipa Sportsko udruženje OSI Beograd . Drugo mesto osvojila je ekipa  Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica., dok je treća bila ekipa "Palež" iz Obrenovca.

U kategoriji sa intelektualnim teškoćama prvak Beograda za 2014. godinu postao je u sektoru 1 Veljković Milan iz udruženja MNRO Novi Beograd , dok je u sektoru 2 u veoma teškoj konkurenciji pobedio Jajčanin Jovan iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju  u Sremčici.
Datum: 25.06.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...