x

Nova kolekcija iz Reebok-a kreirana da zadovolji potrebe različitih tipova trčanja

Nova kolekcija iz Reebok-a kreirana da zadovolji potrebe različitih tipova trčanja
Za većinu sportista trčanje je pitanje rekorda i ostvarenog najboljeg vremena. Reebok nastoji da obogati ovaj vid sportske aktivnosti i da trčanju vrati raznolikost i dinamičnost. SS13 kolekcija za trčanje kreirana je tako da svojom raznovrsnošću može da odgovori na bilo koji izazov, bilo da je to konstantno menjaje tempa, razdaljine, strmosti ili konfiguracije terena.

RealFlex đon je dodatno unapređen, a zahvaljujuči šarama koje se pružaju u svim pravcima omogućeni su prirodni pokreti tokom trčanja. U SS13 kolekciji,  RealFlex ima blaži nagib od pete ka vrhu prstiju nego što je to slučaj kod tradicionalnih patika za trčanje, što trkačima obezbeđuje prirodniji osećaj. Đon ovih patika zadržava svoju zaštitnu i potpornu ulogu koju često slični tipovi patika zanemaruju. 

RealFlex Select patike za trčanje omogućavaju sjajne rezultate i dobru izdržljivost na dugačke staze. Novi središnji deo đona dvostruke gustine predstavlja savršenu ravnotežu i mogućnosti reagovanja, a istovremeno je u skladu sa prirodnim pokretima. 

Kreirane da obezbede prirodan osećaj pri trčanju u svim uslovima, RealFlex Flight ATC su najnovije Reebok patike za trčanje pogodne za sve podloge. One imaju agresivne šare na CRTex đonu od gume koji odgovara različitim podlogama, ojačan deo na prstima kao i strukturisan đon u delu pete koji obezbeđuje potporu i izdržljivost. RealFlex Flight ATC omogućava vam da slobodno prigrlite svoju strast za trčanjem i da trčite gde god i kako god to želite.

"Mi u Reebok-u želimo da ohrabrimo ljude da u svoje trčanje uključe elemente raznovrsnosti i intenziteta", objašnjava Jan Martin, Šef odseka opreme za trčanje u Reebok kompaniji.  "Svesni smo da istovetno trčanje koje ponavljate svake nedelje postaje dosadno. Hoćemo da omogućimo sportistima i rekreativcima da to promene i da trčanje učine daleko efikasnijim. Iz tog razloga sve naše patike za trčanje kreirane su tako da podržavaju različite stilove trčanja".

Reebok teži da izmerni način na koji ljudi doživljavaju, definišu i primenjuju fitnes. Reebok želi da im omogući da primene oblik fitnesa u kojem su više angažovani, da prihvate svoje strasti i postanu fizički, mentalno i socijalno spremni za život.

O kompaniji Reebok
Reebok International Ltd., sa sedištem u Kantonu, Masačustes, SAD, je vodeći svetski dizajner, snabdevač i distributer odeće, obuće i opreme za sport, fitnes  i slobodno vreme. Kao globalni brend koji inspiraciju crpi iz američke kulture, Reebok je pionir u industriji sportske opreme i ima bogato istorijsko nasleđe u oblasti sporta, treninga i fitnesa. Deo adidas Grupe, Reebok posluje kroz brojne divizije Reebok Brand, Reebok-CCM Hockey i Sports Licensed divizije. Za više informacija posetite Reebok na www.reebok.com.
 
Autor: Aleksandra Adžić Objavljeno: 12.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ