x

Reebok ZPump Fusion donosi revoluciju u trčanju

Reebok ZPump Fusion donosi revoluciju u trčanju
Kao globalni pionir u fitnes inovacijama, Reebok je danas lansirao ZPump Fusion, patike za trčanje koje se, zahvaljujući specijalnoj Pump tehnologiji, na jedinstven način prilagođavaju svakom stopalu. 

Tajna je u specijalnoj komori koja je ispunjena vazduhom. Pritiskom na Pump dugme na peti vazduh se širi kroz ventile u komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni deo patike. Na taj način patika se oblikuje po meri stopala i fiksira ga prema potrebama trkača. Da bi se vazduh oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.

“Brojne patike za trčanje konstruisane su od krutog, fabričkog oblika koji nikada ne može da bude odgovarajući svakom stopalu. ZPump Fusion predstavlja revolucionarno nov pristup Pump tehnologiji. Patika je potpuno lišena strukture kada nije “napumpana” vazduhom. Dovoljno je 3 do 8 pritisaka na Pump dugme kako bi se patika prilagodila vašem stopalu i fiksiralo ga, tako da možete udobno da trčite.”, izjavio je Pol Ličfild (Paul Litchfield), originalni izumitelj Pump tehnologije i direktor razvoja brenda Reebok.

Za razliku od tradicionalne patike za trčanje, koja je često sačinjena od preko 40 zasebnih delova, Reebok ZPump Fusion se pravi od samo tri ključna elementa, što znači da nema krutih komponenti koje ograničavaju pokret stopala. Svaki od tri elementa ZPump Fusion funkcionišu zajedno da bi omogućili napredno prilagovađanje i potpunu kontrolu. 

Pump tehnologija – je revolucionarna komora ispunjena vazduhom koja je lagana i menja se prilikom pumpanja vazduha, obavijajući svaki oblik stopala individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, pričvršćuje ga i pruža maksimalnu pokretljivost.

Fusion gornjište – je specijalan elastičan materijal koji se prostire na četiri strane i spaja glavne komponente modela ZPump Fusion. Lagan i bez šavni, kompresioni spoj omogućava svakom trkaču da Pump tehnologija potpuno prijanja uz stopalo čime se postiže poboljšana kontrola i udobnost tokom trčanja.

ZRATED đon –  Brzina pod nogama je ključna za svako trčanje, a to omogućava ZRATED đon. Inspirisan je visokim performansama ZRATED guma, a ivice i podloge sa žljebovima trkaču omogućavaju pojačanu pokretljivost i kontrolu, tokom starta, okreta i naglih promena pravaca.

Reebok ZPump Fusion patike dostupne su od danas i u Srbiji, a više informacija o modelima i prodajnim objektima možete pronaći na linku http://reebok-zpump-fusion.rs/

O Pump tehnologiji:
Lansirana pre 25 godina, Pump tehnologija je jedinstvena i revolucionarna inovacija u oblasti obuće koja nastavlja da podiže standarde kategorije trčanja do sadašnjih dana. Prvi put predstavljene 1989. godine, Pump patike su obuhvatile generacije koje ne samo da su priznale patike kao legendarne već su one postale srž kategorije trčanja. Uvedene su 1989. kao prvoklasne patike za košarku koje su se kasnije prilagodile za tenis, trčanje i aerobik sa više različitih formi tokom 90-ih godina. Ove transformacije kulminirale su kroz InstaPump Fury, prvo pojavljivanje pump mehanizma bez gornjeg rama koji podupire stopalo i koji je postavio platformu za ZPump Fusion evoluciju u 2015. godini.
Autor: Cvijeta Radović Objavljeno: 11.03.2015.

PROČITAJTE JOŠ