x

Reebok RealFlex

Reebok RealFlex
Nova Reebok RealFlex kolekcija predstavlja pravu revoluciju u sportskoj obući, a namenjena je ženama i muškarcima koji su stalno u pokretu i koji uživaju u različitim sportskim aktivnostima. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji u izradi, kao i modernim i izdržljivim materijalima, RealFlex omogućava udobnost, konfor i savršen osećaj potpore i sigurnosti tokom vežbanja.

RealFlex je moderna stilizovana patika za treniranje koja pruža savršenu ravnotežu i stabilnost, a kreirana je za sve one koji vole laganu obuću. RealFlex je dizajnirana tako da pomaže stopalu da se kreće i savija na prirodan način prilikom trčanja, skokova ili istezanja. Ove Reebok patike namenjene su onima koji žele da izbegnu osećaj koju im pruža tradicionalna i kruta sportska obuća.

Đon je sastavljen od nezavisnih strateški postavljenih gaznih tačaka koje se granaju u više pravaca tako da se savijaju prateći pokrete stopala. Ove tačke gaženja usklađene su sa korakom u svim njegovim fazama i pospešuju prirodnost pokreta i fleksibilnost u isto vreme pružajući zaštitu od različitih vremenskih prilika. Gornji deo RealFlex patika je istovremeno lagan i zahvaljujući specijalnom dizajnu privlači pažnju, a jedinstvena hotmelt (tehnika lepljenja topljenjem) aplikacija čini da ove patike nemaju šavove, a da ipak pružaju pojačanu stabilnost.

Reebok je u RealFlex liniju uveo snažne i jarke kombinacije boja, u skladu sa aktuelnim trendovima. Nova RealFlex kolekcija dostupna je u Reebok monobrend i Sportvision radnjama kao i u prodavnicama Đak i Planeta.
 
Autor: Dušica Radojković Objavljeno: 10.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ