x

Adidas lansirao miCoach aplikaciju za trčanje

Adidas lansirao miCoach aplikaciju za trčanje
Nakon što je nedavno izbacio miCoach Football, adidas svom asortimanu mobilnih uređaja dodaje i treću miCoach aplikaciju u obliku miCoach Running, IOS (Intermrežni operativni sistem) aplikacije koja omogućava korisnicima da prikupe i dobiju vizualizaciju  realnih podataka o svom sportskom učinku. Statistički podaci se prikupljaju uz pomoć miCoach SPEED_CELLT, uređaja koji može da se smesti u udubljenje na đonu patika adiZero F50 Runner 2 i bilo kojih drugih patika kompatibilnih sa miCoach uređajem ili da se prikači na pertle.

Unutrašnja memorija SPEED_CELLT beleži i čuva i do sedam sati podataka poput najviše postignute brzine, prosečne brzine, broja istrčaja, razdaljine u zonama različite brzine i ukupne pređene razdaljine u toku treninga, i navedene podatke o učinku bežičnim putem prenosi na iPhoneR, iPod touchR, MAC ili PC.

Novolansirana miCoach Running aplikacija omogućava vam da delite i upoređujete statistiku sa prijateljima i sledbenicima preko društvenih mreža ili direktnim ubacivanjem podataka na adidasov interaktivni online sistem treninga, miCoach.com. Ovi podaci se takođe mogu koristiti za povećanje snage virtualnog avatara korisnika u okviru miCoach Running mini igrice.

Trkačka zvezda sa Jamajke i svetski šampion na 100 m Johan Blejk vodi korisnike kroz ovu aplikaciju pomoću koje možete da se takmičite, podelite informacije, uporedite svoje rezultate, kao i da unesete statistiku vezanu za vaš fizički učinak u digitalni svet, i tamo je koristite.  miCoach running aplikacija je od 5. decembra dostupna besplatno širom sveta preko iTunes i može se naći na  http://itunes.com/apps/micoachrunning.  

O miCoach sistemu
miCoach je interaktivni sistem za treniranje koji lične potencijale pretvara u rezultate. Razvijen je sa ciljem da motiviše, inspiriše i omogući sportistima da se poboljšaju i postignu svoje ciljeve u treningu, bez obzira na nivo treniranja. Sistem obuhvata uređaje poput miCoach merača koraka, kao i plan treninga i uputstva za različite sportske discipline koji se mogu naći na miCoach.com.

O miCoach SPEED_CELLT
miCoach SPEED_CELLT beleži pokrete sportiste u svih 360° i meri ključne parametre učinka uključujući prosečnu brzinu, maksimalnu brzinu, broj istrčaja, ukupnu pređenu razdaljinu, razdaljinu pređenu pod visokim intenzitetom, ukupan broj koraka i njihov ritam. Može se smestiti u udubljenje na đonu adizero F50 patika za fudbal, ili se može zakačiti na bilo koje patike za trening ukoliko se uređaj kupi samostalno. Unutrašnja memorija uređaja beleži i čuva i do sedam sati različitih merenja i pokreta u okviru treninga, a potom bežičnim putem prenosi podatke o učinku na iPhoneR, iPod touchR, PC ili MAC.
 
Autor: Jelena Garić Objavljeno: 09.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ