Adidas predstavio D Rose 3.5 patike za košarku

adidas je predstavio D Rose 3.5 patike za košarku sa potpisom Derika Rouza. Dizajnirana i razvijena u saradnji sa plejmejkerom Čikago Bulsa, nova patika ima unapređene performanse, jasniji stil i više ličnih detalja od prethodnog modela D Rose patike.

"Moj glavni cilj je poboljšanje igre i unapređenje forme, a D Rose 3.5 ima isti pristup. Patika predstavlja najbolje od prošlog modela koje su sada još bolje. Osećam veću udobnost i potporu na terenu, a uz to patike su savršeno stilizovane"  rekao je Rouz.

D Rose 3.5 patike, inspirisane Rouzovim napornim radom na njegovoj igri, karakterišu inovativna tehnologija, bogat stil sa još više ličnih detalja zvezde Čikago Bulsa.

Kako bi nadmašili potrebe Derikovog jedinstvenog stila u igri, ekstremne promene u pravcu kretanja na terenu i eksplozivnost, adidas dizajneri kreirali su D Rose 3.5, koja obezbeđuje veću podršku i udobnost od predhodnog modela ovih patika.  

Dodatne performanse ovih patika uključuju ergonomski oblikovan deo oko gležnja kako bi se osigurala maksimalna podrška, kao i mrežasti jezik koji poboljšava udobnost i propuštanje vazduha. Sprintframe tehnologija omogućava povratak energije i smanjenje težine kako bi Derik postigao najbolji učinak na terenu.

Spiralni dizajn spoljašnog dela patike, inspirisan Derikovim ciljem da unapredi igru, funkcionalnost  i fleksibilnost, pruža zaštitu pete tokom igranja. Logo na 3.5 patici predstavlja  Derikov uspeh van terena postignut zahvaljujući podršci njegove porodice, a deo na unutrašnjosti jezika inspirisani su Derikovom tetovažom i Čikago zastavom. Svaki novi model (Colorway) D Rose 3.5 karakterisaće posebni grafici, materijali i boje i predstavljaće detalje iz Derikovog života kao i stila igre.

Tri linije se i na ovom modelu pojavljuju na zadnjem delu patike i predstavljaju Rouzovu brzinu. Takođe, linije obavijaju đon, zahvaljujući čemu će ih protivnici videti ne samo kada Derik bude ispred njih, već i kada prelazi preko njih.

Uskoro, nove adidas Rose 3.5. patike naći će se u prodaji u adidas radnjama širom Srbije.
 
Autor: Dušica Radojković Objavljeno: 12.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI TEKSTOVI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...