x

Trofej Beograda u streličarstvu 2017

Trofej Beograda u streličarstvu 2017

"Trofej Beograda u streličarstvu 2017“ održaće se u nedelju, 03. septembra 2017. godine, u organizaciji Streličarskog saveza Beograda i Streličarskog kluba Kalemegdan, kao suorganizatora, na terenu u Pere Velimirovića 1a, u Beogradu.


Ovogodišnji turnir Trofej Beograda će ujedno obeležiti i veliki jubilej - nastanak prvog streličarskog kluba u Beogradu - 40 godina od osnivanja Streličarskog kluba Kalemegdan. Tokom četiri decenije, iz kluba Kalemegdan ponikle su generacije celokupnog Beogradskog streličarstva, i primereno će četrdeseti rođendan streličarstva u Beogradu biti počasno proslavljen održavanjem takmičenja Trofej Beograda.


Trofej Beograda u streličarstvu održaće se u formatu takmičenja na 70 i 50 metara, sa eliminacionim mečevima, u svim stilovima metnog streličarstva - olimpik stilu, kompaund stilu i golom luku.


Turnir će početi svečanim otvaranjem u 10 časova, kome će prisustvovati sportski zvaničnici grada Beograda. Na turniru se očekuje učešće najboljih streličara, u kategorijama od pionira do veterana,  iz svih klubova Srbije i gostiju iz inostranstva. Dodela medalja najbolje plasiranim streličarima, i tradicionalnih pobedničkih pehara namenjenih takmičarima mlađih uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji koji na turniru ostvare najbolji rezultat, biće u 17 časova, odmah po završetku turnira, nakon čega će uslediti i svečani banket.

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Kalemegdan duguju veliku zahvalnost Gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji takmičenja „Trofej Beograda u streličarstvu 2017“, obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Autor: Dejan Margetić Održavanje: od 03.09.2017. do 03.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Streličarski klub Kalemegdan
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: skkalemegdan@gmail.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...