11 TRI BGD poludistanca 2017

11 TRI BGD poludistanca održaće se u nedelju, 24. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog triatlon saveza, a uz pokroviteljstvo Srpske triatlonske unije.


Ovogodišnji 11 TRI BGD poludistanca održaće se na Adi Ciganliji u Beogradu, sa početkom u 07:00 časova, a u skladu sa pravilima Srpske triatlon unije (STU), ITU, ETU.

Programom 11 TRI BGD poludistanca predviđeno je održavanje poludistance ironman trke (plivanje 1,9 km; vožnja bicikla 90 km; trčanje 21 km)

Pravo učešća na 11 TRI BGD poludistanca imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni i uredno registrovani takmičari/ke, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na 11 TRI BGD poludistanca obavljaće se putem online formulara na sajtu https://www.triathlon.rs

Za najuspešnije takmičare/ke 11 TRI BGD poludistance predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičare/ke u svim kategorijama; Pehar za pobednike u svim kategorijama; Učesničke medalje za sve takmičare/ke koji završe trku.


 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 24.09.2017. do 24.09.2017.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: 11 TRI BGD poludistanca 2017

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Beogradski triatlon savez
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
registration@triathlon.rs
Web sajt:
https://www.triathlon.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali 2017
+ Trofej Beograda u jedriličarstvu 2017
+ Plivački miting Mlade nade 2017
+ Evropsko prvenstvo u odbojci za žene 2017
+ Teniski turnir Dijabetes open 2017

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ 11 TRI BGD poludistanca 2017
+ Tri BGD poludistanca 2014

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...