x

Trka sa bojama - Color Running 2017

Trka sa bojama - Color Running 2017 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com
3. Trka sa bojama - Color running powered by Tikkurila održaće se u subotu, 16. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Running, u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, Gradskom opštinom Stari Grad i brenda Jeep.


Trka sa bojama - Color running predstavlja jednu od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka sa bojama - Color running je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.  

Ovogodišnja trka sa bojama - Color running, na kojoj se očekuje 500 učesnika, održaće se na Savskoj promenadi u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.

Programom trke sa bojama - Color running predviđeno je održavanje trke na 5 Km, kao i trke na 300 m (deca od 6 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da učesnici započnu trku čisti u color RUNNING beloj majici, dok će ih volonteri trke na svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama, tako da će svi učesnici koji završe trku biti obojeni od glave do pete.

Pravo učešća na trci sa bojama - Color running imaće svi zainteresovani, prijavljeni takmičari, uz plaćanje kotizacije. * Broj učesnika je ograničen na 500 takmičara za trku na 5 Km, odnosno 200 takmičara za trku na 600 m.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci sa bojama - Color running obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.running.rs


Program trke:
Subota, 16. Septembar 2017.
  • 09:30 - Dečiji program sa zagrevanjem
  • 10:00 - Start dečije trke
  • 12:00 - Start glavne trke


Više informacija o trci sa bojama - Color running možete dobiti putem i-mejl adrese color@running.rs


 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 16.09.2017. do 16.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: color@running.rs
Web sajt: http://running.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...