Trka sa bojama - Color Running 2017
3. Trka sa bojama - Color running powered by Tikkurila održaće se u subotu, 16. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Running, u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, Gradskom opštinom Stari Grad i brenda Jeep.


Trka sa bojama - Color running predstavlja jednu od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka sa bojama - Color running je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.  

Ovogodišnja trka sa bojama - Color running, na kojoj se očekuje 500 učesnika, održaće se na Savskoj promenadi u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.

Programom trke sa bojama - Color running predviđeno je održavanje trke na 5 Km, kao i trke na 300 m (deca od 6 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da učesnici započnu trku čisti u color RUNNING beloj majici, dok će ih volonteri trke na svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama, tako da će svi učesnici koji završe trku biti obojeni od glave do pete.

Pravo učešća na trci sa bojama - Color running imaće svi zainteresovani, prijavljeni takmičari, uz plaćanje kotizacije. * Broj učesnika je ograničen na 500 takmičara za trku na 5 Km, odnosno 200 takmičara za trku na 600 m.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci sa bojama - Color running obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.running.rs


Program trke:
Subota, 16. Septembar 2017.
  • 09:30 - Dečiji program sa zagrevanjem
  • 10:00 - Start dečije trke
  • 12:00 - Start glavne trke


Više informacija o trci sa bojama - Color running možete dobiti putem i-mejl adrese color@running.rs


 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 16.09.2017. do 16.09.2017.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Trka sa bojama - Color running 2016

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski klub Running
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
color@running.rs
Web sajt:
http://running.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Coca-Cola Happy run 2017
+ Jesenji uspon na Gudurički vrh 2017
+ Atletska trka Dame trče 2017
+ Beogradska rolerijada plus 2017
+ Vinski maraton 2017

POVEZANE VESTI...
+ 3. Trka s bojama u Srbiji – Color R...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Trka sa bojama - Color running 2015
+ Trka sa bojama - Color running 2016

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...