x

Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja 2017

21. Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja održaće se u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Sri Chinmoy maraton tima Srbije.


Ovogodišnji Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja, na kojoj se očekuju maratonci iz nekoliko okolnih zemalja, održaće se na kružnoj asfaltnoj stazi dužine 1,3 Km, na Kalemegdanu (Donji grad).


Programom manifestacije Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja predviđene su  sledeće trke: Trka samoprevazilaženja na 6 sati; Trka samoprevazilaženja na 12 sati; Trka samoprevazilaženja na 24 sata; Kao i ranijih godina, održaće se i štafetna trka timova na 12 sati.


Pravo učešća na Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički spremnim, u nekoj od sledećih kategorija: Muškarci do 50 godina; Muškarci preko 50; godina; Žene do 50 godina; Žene preko 50 godina; uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ ca za učešće na Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja obavljaće se putem online formualra na sajtu http://rs.srichinmoyraces.org


Za najuspešnije takmičare/ke Beogradskog ultramaratona samoprevazilaženja predviđene su sledeće nagrade: Trofeji za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu u muškoj i ženskoj konkurenciji; Trofeji za prvoplasirana takmičara/ke u kategoriji preko 50 godina u muškoj i  ženskoj konkurenciji; Trofej za prvo mesto u štafetnoj trci na 12 sati; Medalje za sve učesnike/ce koji završe trku; Diplome za sve učesnike/ce koji završe trku.


Napomena:

  • Svi učesnici trče na sopstvenu odgovornost i potrebno je da budu fizički spremni za trku i da imaju prethodno iskustvo u trčanju na duge staze. 
  • Svoju spremnost za trku i preuzimanje lične odgovornosti potvrđuju svojim potpisom na prijavi na dan trke.
  • Napuštanje trke pre isteka vremena smatra se odustajanjem od trke.
  • Novčane nagrade se ne dodeljuju na trkama samoprevazilaženja.


Više informacija o Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja možete dobiti putem telefona na broj +381 (0) 61 6 347 469 i +381 (0) 11 245 2025.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 16.09.2017. do 17.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sri Chinmoy maraton tim Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://rs.srichinmoyraces.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...