x

Beogradska rolerijada plus 2017

Beogradska rolerijada plus 2017 Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

20. Jubilarna Beogradska rolerijada plus održaće se u subotu, 23. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja Beogradska rolerijada, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.


Ovogodišnja Beogradska rolerijada plus, koja se održava pod sloganom “Beograd na točkićima” održaće se na centralnim ulicama  Grada Beograda, (od Slavije, preko Trga Republike, do Kalemegdana), sa početkom u 09:00 časova.

Programom Beogradske rolerijade plus predviđeno je da odsad pored rolera budu zastupljeni i trotineti, bicikli sa i bez pedala, bicikli na dva ili četiri točka, skejtboard, hoverboard, trokolice, segvej… plus svako novo “sredstvo” na točkićima koje će jednog dana biti izmišljeno. Predviđeno je pet (5) takmičarskih zona, i to: “Poli porodična zona”; “Highpover rolerland”; “Turnir u inlajn hokeju”; “Bajkerski i roler poligon”; “inline slalom”. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje koncerta, dance show-a, fitnes festa-a...

Pravo učešća na Beogradskoj rolerijadi plus imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskoj rolerijadi plus obavljaće se do 15.09.2017. godine, putem online formulara na sajtu http://rolerijada.rs/prijava/


Za najuspešnije takmičare/ke Beogradske rolerijade plus predviđene su vredne nagrade.

Napomena:
  • Broj učesnika/ca na pojedinim trkama je ograničen.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.09.2017. do 23.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Beogradska rolerijada
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://rolerijada.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...