Coca-Cola Happy run 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

4. Sportsko - rekreativna manifestacija pod nazivom “Coca - Cola Happy run” održaće se u subotu, 07. oktobra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog udruženja Maturantu Maratonci.


Ovogodišnja sportsko - rekreativna manifestacija Coca - Cola Happy run održaće se u Parku prijateljstva na Ušću (Plato kod spomenika “Večna vatra” - Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


Programom sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđeno je održavanje sledećih trka: Happy run trka (5 Km); Dečiji kros (800 m); Trka slatkiša - devojčice i dečaci (uzrasta od 2-6 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje trke u džakovima, kao i takmičenja u nadvlačenju konopca.


Pravo učešća na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run imaće sve zainteresovane, fizički sposobne osobe uz obavezno potpisanu izjavu o učešću na sopstvenu odgovornost, u nekoj od sledećih kategorija: Happy run – 5km - Apsolutna muška, Apsolutna ženska, Srednje škole dečaci, Srednje škole devojčice; Dečiji kros – 800 m - Osnovna škola I-II razred dečaci, Osnovna škola I-II razred devojčice, Osnovna škola III-IV razred dečaci, Osnovna škola III-IV razred devojčice, Osnovna škola V-VI razred dečaci, Osnovna škola V-VI razred devojčice, Osnovna škola VII-VIII razred dečaci, Osnovna škola VII-VIII razred devojčice; Nadvlačenje konopca (ekipa se sastoji od 5 osoba bilo kojeg pola) - Apsolutna, Osnovna škola, Trka u džakovima - Apsolutna, Osnovna škola.  * Za maloletne osobe potpisuje roditelj, staratelj, profesor ili trener.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run obavljaće se do 27.09.2017. godine, putem online prijave na sajtu http://trka.rs/event/58/


Za najuspešnij takmičare/ke sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđene su sledeće nagrade: Pehari i pobedničke diplome za prva tri mesta u svim kategorijama u muškoj i u ženskoj konkurenciji u trci na 5km a pobednici dobijaju i robne nagrade sponzora; Medalje i pobedničke diplome za prva tri mesta na dečijem krosu u svim kategorijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji a prvoplasirani dobijaju i pehare; Specijalne nagrade za pobednike u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima; Specijalna nagrada za počasnog učesnika.


Napomena:
* Kotizacija za trku 4. Coca-Cola HAPPY RUN iznosi 1000 dinara.
* Kotizacijom je obuhvaćeno: startni paket (startni broj, dry fit majica + pokloni sponzora), okrepa na startu i cilju, finišerska unikatna medalja, masaža posle trke.
* Online prijave su moguće sve do 28.09.2017. (pun startni paket). Ukoliko se prijava ne kompletira sa uplatom kotizacije do naznačenog datuma, briše se iz evidencije i zatim je moguća ponovna prijava na dan trke.
* Prijave na dan trke su moguće u periodu od 9:00 do 11:00 (startni paket kod prijava na dan trke neće sadržati dry fit majicu).​
* Za Dečiji kros, Trku slatkiša, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.
* Za dečiji kros obavezno poneti đačke knjižice kao potvrdu kategorije za koju se takmičar prijavljuje.
* Na cilju po završetku trke sve učesnike očekuje okrepa. Flaširana voda “Rosa”, voće (banane, jabuke, limun i sl.) i još po nešto.

* Za sve učesnike biće obezbeđeni šatori za presvlačenje a samo za učesnike trke na 5km će biti obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima namenjenim isključivo za tu svrhu. Stvari će biti obeležene prema vašim startnim brojem i preuzimanje će biti jedino moguće sa tim istim startnim brojem.


Program manifestacije:
09:00 – 11:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave
10:20 - Start trke slatkiša

10:30 - Start dečijeg krosa I-II razred

10:40 - Start dečijeg krosa III-IV razred

10:50 - Start dečijeg krosa V-VI razred

11:00 - Start dečijeg krosa VII-VIII razred

12:00 - Start trke Happy run

12:10 - Trke u džakovima za osnovnu školu

12:20 - Nadvlačenje konopca za osnovnu školu

13:15 - Trke u džakovima za odrasle

13:30 - Nadvlačenje konopca za odrasle


Više informacija o sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run možete dobiti putem i-mejl adrese cocacolahappyrun@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.10.2017. do 07.10.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Coca-Cola Happy run 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Sportsko udruženje Maturanti Maratonci
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
cocacolahappyrun@gmail.com
Web sajt: http://cocacolahappyrun.weebly.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...