x

Coca-Cola Happy run 2017

Coca-Cola Happy run 2017 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

4. Sportsko - rekreativna manifestacija pod nazivom “Coca - Cola Happy run” održaće se u subotu, 07. oktobra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog udruženja Maturantu Maratonci.


Ovogodišnja sportsko - rekreativna manifestacija Coca - Cola Happy run održaće se u Parku prijateljstva na Ušću (Plato kod spomenika “Večna vatra” - Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


Programom sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđeno je održavanje sledećih trka: Happy run trka (5 Km); Dečiji kros (800 m); Trka slatkiša - devojčice i dečaci (uzrasta od 2-6 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje trke u džakovima, kao i takmičenja u nadvlačenju konopca.


Pravo učešća na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run imaće sve zainteresovane, fizički sposobne osobe uz obavezno potpisanu izjavu o učešću na sopstvenu odgovornost, u nekoj od sledećih kategorija: Happy run – 5km - Apsolutna muška, Apsolutna ženska, Srednje škole dečaci, Srednje škole devojčice; Dečiji kros – 800 m - Osnovna škola I-II razred dečaci, Osnovna škola I-II razred devojčice, Osnovna škola III-IV razred dečaci, Osnovna škola III-IV razred devojčice, Osnovna škola V-VI razred dečaci, Osnovna škola V-VI razred devojčice, Osnovna škola VII-VIII razred dečaci, Osnovna škola VII-VIII razred devojčice; Nadvlačenje konopca (ekipa se sastoji od 5 osoba bilo kojeg pola) - Apsolutna, Osnovna škola, Trka u džakovima - Apsolutna, Osnovna škola.  * Za maloletne osobe potpisuje roditelj, staratelj, profesor ili trener.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run obavljaće se do 27.09.2017. godine, putem online prijave na sajtu http://trka.rs/event/58/


Za najuspešnij takmičare/ke sportsko - rekreativne manifestacije Coca - Cola Happy run predviđene su sledeće nagrade: Pehari i pobedničke diplome za prva tri mesta u svim kategorijama u muškoj i u ženskoj konkurenciji u trci na 5km a pobednici dobijaju i robne nagrade sponzora; Medalje i pobedničke diplome za prva tri mesta na dečijem krosu u svim kategorijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji a prvoplasirani dobijaju i pehare; Specijalne nagrade za pobednike u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima; Specijalna nagrada za počasnog učesnika.


Napomena:
* Kotizacija za trku 4. Coca-Cola HAPPY RUN iznosi 1000 dinara.
* Kotizacijom je obuhvaćeno: startni paket (startni broj, dry fit majica + pokloni sponzora), okrepa na startu i cilju, finišerska unikatna medalja, masaža posle trke.
* Online prijave su moguće sve do 28.09.2017. (pun startni paket). Ukoliko se prijava ne kompletira sa uplatom kotizacije do naznačenog datuma, briše se iz evidencije i zatim je moguća ponovna prijava na dan trke.
* Prijave na dan trke su moguće u periodu od 9:00 do 11:00 (startni paket kod prijava na dan trke neće sadržati dry fit majicu).​
* Za Dečiji kros, Trku slatkiša, trku u džakovima i nadvlačenje konopca ne postoji kotizacija (besplatno učešće) i prijave su na dan trke.
* Za dečiji kros obavezno poneti đačke knjižice kao potvrdu kategorije za koju se takmičar prijavljuje.
* Na cilju po završetku trke sve učesnike očekuje okrepa. Flaširana voda “Rosa”, voće (banane, jabuke, limun i sl.) i još po nešto.

* Za sve učesnike biće obezbeđeni šatori za presvlačenje a samo za učesnike trke na 5km će biti obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima namenjenim isključivo za tu svrhu. Stvari će biti obeležene prema vašim startnim brojem i preuzimanje će biti jedino moguće sa tim istim startnim brojem.


Program manifestacije:
09:00 – 11:00 - Preuzimanje startnih paketa i nove prijave
10:20 - Start trke slatkiša

10:30 - Start dečijeg krosa I-II razred

10:40 - Start dečijeg krosa III-IV razred

10:50 - Start dečijeg krosa V-VI razred

11:00 - Start dečijeg krosa VII-VIII razred

12:00 - Start trke Happy run

12:10 - Trke u džakovima za osnovnu školu

12:20 - Nadvlačenje konopca za osnovnu školu

13:15 - Trke u džakovima za odrasle

13:30 - Nadvlačenje konopca za odrasle


Više informacija o sportsko - rekreativnoj manifestaciji Coca - Cola Happy run možete dobiti putem i-mejl adrese cocacolahappyrun@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.10.2017. do 07.10.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Maturanti Maratonci
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: cocacolahappyrun@gmail.com
Web sajt: http://cocacolahappyrun.weebly.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...