Jesenji uspon na Gudurički vrh 2017

32 Jesenji uspon na Gudurički vrh održaće se u subotu i nedelju, 30. septembra i 01. oktobra 2017. godine, u Vršcu, u organizaciji PSD Vršačka kula, u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije i Opštine Vršac.


Ovogodišnji Jesenji uspon na Gudurički vrh održaće se na Vršačkim planinama (oko 9 km od Vršca), sa početkom u 09:45 časova.  

Programom Jesenjeg uspona na Gudurički vrh predviđeno je da skup planinara bude u subotu, 30.09.2017. godine, kod planinarskog doma Široko, nakon čega će uslediti uspon na Gudurički vrh (641 mnv), ukupna dužina staze iznosi 16 km, dok je ukupan uspon 815 m, a ukupan spust 815 m. Takođe, programom manifestacije, za nedelju, 01.10.2017. godine, predviđen je kraći izlet do vrha Lisičija glava (590 mnv) ili Brane po izboru kostiju.

Pravo učešća na Jesenjem usponu na Gudurički vrh imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni, koji su psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zaintersovanih učesnika/ca za učešće na Jesenjem usponu na Gudurički vrh obavljaće se do 27.09.2017. godine.

Napomena:
 • Učesnici učestvuju na sopstvenu odgovornost.
 • Od učesnika se očekuje maksimalna odgovornost prema sebi i ostalim učesnicima akcije a od vođa grupa i vodiča da brinu o svojim članovima i na taj način pomognu organizatoru.
 • Organizator ne odgovara za eventualne povrede i nesreće izazvane samovoljom pojedinaca, nesreće izazvane zdravstvenim problemima, kao i za nesreće izazvane pod uticajem alkohola i drugih nedozvoljenih sredstava
 • Obaveze vođe grupe: Da organizatoru predaju overen spisak učesnika sa godinom rođenja; Da svi učesnici imaju overene zdravstvene i planinarske knjižice; Da na pohod dovedu psiho fizički zdrave članove koji mogu da pešače / prema datom programu / i imaju odgovarajuću odeću, obuću i opremu.
 • Organizator obezbeđuje: Zahvalnice za organizacije koje učestvuju; Učesničku knjižicu; Pečat Guduričkog vrha.


Program manifestacije:
Subota, 30. septembar 2017.
 • 09:30 - Okupljanje i prijavljivanje učesnika akcije
 • 09:45 - Svečano otvaranje akcije
 • 10:00 - Polazak na Gudurički vrh
 • 13:00 - Dolazak na Gudurički vrh
 • 17:00 - Povratak u dom, ručak, dodela priznanja, druženje uz muziku
Nedelja, 01. oktobar 2017.
 • Kraći izlet po izboru učesnika

Više informacija o Jesenjem usponu na Gudurički vrh možete dobiti putem telefona +381 13 836 674 (četvrtkom od 19 do 21h).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 30.09.2017. do 01.10.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
PSD Vršačka kula
Mesto:
Vršac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@psdkulavrsac.com
Web sajt:
http://www.psdkulavrsac.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Prvenstvo Beograda u orijentiringu na dugim dis...
+ Balkansko Prvenstvo u planinarskoj orijentaciji...
+ Planinarska akcija Dan čistih planina 2017
+ Olimpijske seoske igre Srbije 2017
+ Prvenstvo Srbije u field streličarstvu 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...