x

Trka sa bojama Color Running 2018

Trka sa bojama Color Running 2018 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

4. Trka sa bojama - Color running powered by Tikkurila održaće se u nedelju, 23. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Running, u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, Gradskom opštinom Novi Beograd.


Trka sa bojama - Color running predstavlja jednu od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka sa bojama - Color running je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.  


Ovogodišnja trka sa bojama - Color running, na kojoj se očekuje 1000 učesnika/ca, održaće se na Novom Beogradu u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.


KO? 4. Trka sa bojama - Color running

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 23. septembra 2018.

GDE? Novi Beograd


Programom trke sa bojama - Color running predviđeno je održavanje trke na 5 km, kao i trke na 500 m (deca od 6 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da učesnici započnu trku čisti u color RUNNING beloj majici, dok će ih volonteri trke na svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama, tako da će svi učesnici koji završe trku biti obojeni od glave do pete.


Pravo učešća na trci sa bojama - Color running imaće svi zainteresovani, prijavljeni takmičari, uz plaćanje kotizacije. * Broj učesnika je ograničen na 1000 takmičara za trku na 5 Km, odnosno 500 takmičara za trku na 500 m.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci sa bojama - Color running obavljaće se putem online formulara na sajtu http://www.running.rs


Za najuspešnije takmičare/ke trke sa bojama - Color running predviđene su sledeće nagrade: Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke među kojima su i ove godine Frutabela i brend Reebok; Zlatni sponsor trke brend Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.



Napomena:


  • Boje koje se koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom.

  • Svako ko može da lagano trči ili pešači 30 minuta, može uspešno da završiti i ovu trku.

  • Prijave za učešće su otvorene od 15. juna.

  • Visina kotizacije iznosi 1350 dinara za uplate do 31. jula i 1500 dinara za uplate do 14. septembra. Visina kotizacije za dečiju trku iznosi 750 dinara za uplate do 31. jula i 850 dinara za uplate do 14. septembra.

  • Ukoliko se prijavite i/ili uplatite kotizaciju nakon 14. septembra nećete dobiti majicu u startnom paketu ali vaše učešće će biti zagarantovano.

  • Kotizaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2018 za IME_PREZIME.

  • Preuzimanje startnih paketa biće moguće u petak 21. septembra i subotu 22. septembra od 10 do 19 sati.

  • U trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena do 1. septembra.


Program 4. Trka sa bojama - Color running:


  • 09:30 - Dečiji program sa zagrevanjem

  • 10:00 - Start dečije trke

  • 12:00 - Start glavne trke


Više informacija o trci sa bojama - Color running možete dobiti putem i-mejl adrese color@running.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.09.2018. do 23.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://running.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...