x

Trka sa bojama - Color running 2016

Trka sa bojama - Color running 2016

2. Trka sa bojama - Color running powered by Tikkurila održaće se u subotu, 08. oktobra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Running, u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda.


Trka sa bojama - Color running predstavlja jednu od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka sa bojama - Color running je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.  


Ovogodišnja trka sa bojama - Color running, na kojoj se očekuje 500 učesnika, održaće se na Savskoj promenadi u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova.


Programom trke sa bojama - Color running predviđeno je održavanje trke na 5 Km, kao i trke na 600 m (deca od 6 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije predviđeno je da učesnici započnu trku čisti u color RUNNING beloj majici, dok će ih volonteri trke na svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama, tako da će svi učesnici koji završe trku biti obojeni od glave do pete.


Pravo učešća na trci sa bojama - Color running imaće svi zainteresovani, prijavljeni takmičari, uz plaćanje kotizacije. * Broj učesnika je ograničen na 500 takmičara za trku na 5 Km, odnosno 200 takmičara za trku na 600 m.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci sa bojama - Color running obavljaće se do kraja septembra 2016. godine, putem online formulara na sajtu http://www.running.rs


Kompanija Nike pripremila je robne nagrade za najbrže u muškoj, ženskoj i dečjoj kategoriji. Osim Nike robnih nagrada i nagrada koje je pripremila kompanija Tikkurila, zlatni sponsor ovogodišnje trke s bojama, tu je i kompanija GARMIN koja će nagraditi najbrži takmičare u muškoj i ženskoj kategoriji sa Garmin Forerunner 15 GPS satom za trčanje.


Napomena:
* Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) u petak 7. oktobra od 9 do 18 časova.
* Prijave na dan trke neće biti moguće.


Program trke:
  • 09:30 - Dečiji program sa zagrevanjem
  • 10:00 - Start dečije trke
  • 12:00 - Start glavne trke


Više informacija o trci sa bojama - Color running možete dobiti putem i-mejl adrese color@running.rs

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.10.2016. do 08.10.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: color@running.rs
Web sajt: http://running.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...