BetWorld247

Dunavski polumaraton 2016

21. Dunavski polumaraton održaće se u nedelju, 23. oktobra 2016. godine, u Apatinu, u organizaciji Atletskog kluba Apatin, uz podršku Atletskog saveza Srbije, Opštine Apatin, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine i Banje Junaković Apatin.


Ovogodišnji Dunavski polumaraton, koji je ujedno i Otvoreno Prvenstvo Vojvodine za veterane i veteranke, održaće se na ulicama Apatina (start i cilj nalaziće se u Banji Junaković), sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskokg saveza Srbije (ASS).

Programom Dunavskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaraton (21, 1 Km); Trka zadovoljstva (5 Km). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start ob trku bude u 11:00 časova.

Pravo učešća na Dunavskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivaje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Dunavskom polumaratonu obavljaće se putem online formulara na sajtu www.dunavskipolumaraton.com. Dok će se prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće u trci zadovoljstva obavljati putem i-mejl adrese dunavskipolumaraton@gmail.com


Za najuspešnije takmičare/ke Dunavskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Svi takmičari koji završe polumaratonsku trku dobijaju unikatnu učesničku medalju; Prvoplasiranim takmičarima u sveukupnom plasmanu dodelju se pobednički pehari, medalje, diplome i eventualne robne nagrade sponzora; Troje prvoplasiranih po kategorijama dobijaju medalje i diplome.


Napomena:
* Staza je zvanično sertifikovana, brza i ravna 100%.
* Prijavni centar trke nalaziće se na glavnoj recepciji Banje Junaković - Apatin.
* Preuzimanje brojeva obavljaće se u prijavnom centru (22.10. od 19:30 do 22:00 časova) i na dan trke (23.10. od 07:30 do 10:30 časova).
* Podaci koji su potrebni prilikom prijave: Prezime i ime, datum rođenja, klub ili grad, adresa stanovanja, kontakt telefon i e-mail. * Uplata startnine obavljaće se na račun AK Apatin Apatin - 160-53522-45 (dinarski).
* Startni i ciljni paket - Polumaratonska trka: učesnička majica, učesnička medalja, ručak i piće u Banji Junaković. Trka zadovoljstva: finišerska medalja i ručak. * Proglašenje pobednika vršiće se u restoranu Banje Junaković sa početkom u 14:00 časova.

* Takmičari trče na sopstvenu odgovornost.


Više informacija o Dunavskom polumaratonu možete dobiti putem telfona na broj + 381 (63) 537 482, + 381 (63) 8566 262.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.10.2016. do 23.10.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Apatin
Mesto:
Apatin
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
dunavskipolumaraton@gmail.com
Web sajt: http://dunavskipolumaraton.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

17.08.2016. - Veselko Španić
Gdje da vidim lisu prijavljenih. kolko košta startnina. gde vam je lista za prijavu. lp. veselko.
 
17.08.2016. - Marko Skorić
Poštovani, SVe dodatne informacije možete dobiti na sajtu organizatora http://dunavskipolumaraton.rs/ Pozdrav i sve najbolje
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...