BetWinner

U subotu se održava druga trka sa bojama u Srbiji Color Running

Autor fotografije: Aleksandar Dmitrović
Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se drugu godinu zaredom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila u subotu 8. Oktobra u 12:00 sati. Na Savskoj promenadi započeće trku najbrže prijavljenih 500 trkača u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete.
Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri dečjeg izdanja trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila. Dečji program počinje u 9:30h zagrevanjem dok trka za 200 najbrže prijavljenih mališana (od 6 do 10 godina) počinje u 10 časova. Svaki mali trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade.
Trka s bojama color RUNNING inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera I namenjena je rekreativcima s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Boje koje koristimo su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom.
Kompanija Nike pripremila je robne nagrade za najbrže u muškoj, ženskoj i dečjoj kategoriji. Osim Nike robnih nagrada i nagrada koje je pripremila kompanija Tikkurila zlatni sponsor ovogodišnje trke s bojama, tu je i kompanija GARMIN koja će nagraditi najbrži takmičare u muškoj i ženskoj kategoriji sa Garmin Forerunner 15 GPS satom za trčanje. Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, partner ovogodišnje trke, pobrinuo za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke a kompanija Nissan će predstaviti svoj novi, posebno dizajnirani model Juke-a i organizovati nekoliko atraktivnih dešavanja.
Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je atletski klub RUNNING. Partneri trke su Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i kompanija Nissan. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Nikon, Belgrade Waterfront, Nike, Esensa i dr.
Datum: 07.10.2016. Autor: Milena Berić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...